Studerande konstruktör till Envac Optibag

Studerande konstruktör till Envac Optibag

Är du i slutet av dina studier och vill du ha ett givande uppdrag där det finns långsiktiga utvecklingsmöjligheter? Trivs du i en roll där såväl din tekniska som sociala kompetens kommer till användning? I så fall kan det här extrajobbet som konstruktör på Envac Optibag vara något för dig!

Tjänsten

Som konstruktör på Envac Optibag kommer du arbeta tillsammans med ett litet sammansvetsats gäng med höga ambitioner. I din roll finns det möjlighet att utveckla dina färdigheter och på sikt växa med ansvar samt gå upp till heltid efter dina studier, förutsatt att alla parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

I din roll som konstruktör kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av:
  • vara behjälplig vid konstruktionsritningar av underlag för byggande av sorteringsanläggningarna.
  • se till att layoutritningarna ritas efter layoutförslag från marknadsavdelningen
  • stödja sälj- och projektavdelningen.
  • besöka anläggningar tillsammans med säljaren för att inhämta förändringsförslag.
Din profil

Du som söker har maskiningenjör eller liknande på högskolenivå och är i slutet dina studier. Som person är du är ansvarstagande, lösningsorienterad och initiativtagande. Något vi värdesätter är din sociala kompetens och vi söker dig som är en god relationsbyggare. Vi ser gärna att du har kunskaper i och kan arbeta i AutoCad och 3D. Då vissa kunder och leverantörer är engelsktalande behärskar du engelska bra i tal och skrift.

Som person är du en social lagspelare som har lätt för att lära. I Mjölby jobbar alla tätt tillsammans och därför är det viktigt med en prestigelös inställning och en känsla för god service.

Övrig information:

Start: Omgående

Omfattning: Deltid, 4-15 h/v

Placering: Mjölby

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och arbeta som konsult på plats hos vår kund.

Intresserad?

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så länge annonsen finns publicerad tar vi emot ansökningar.

Vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Viktoria Martinsson, Rekryteringskonsult viktoria.martinsson@onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag är 31/10.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Vikariat
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Envac Optibag har utvecklat och designat optiska sorteringsanläggningar sedan 1989. Vi har byggt och installerat mer än 25 anläggningar av varierande storlek över hela Norden, men även i Frankrike och nu kraftsamlar vi i Danmark och Tyskland.

Idag finns våra system över hela Norden och vi satsar sedan 2016 på ytterligare marknader då intresse finns från både Nordamerika och Asien. Optibag har kontor och lager i Mjölby. Vi tillhör Envac koncernen som har bolag i 18 länder.