Konstruktör

Konstruktör

Derome är en växande koncern som utvecklas tillsammans med kunder och medarbetare. Våra kärnvärden, långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande genomsyrar vår verksamhet. Vi är 2 800 medarbetare och har en omsättning på 11 miljarder kronor.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att utvecklas. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Vi värdesätter ett hälsosamt arbetsliv med ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna och därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och närvarande, engagerande ledarskap för att vi tillsammans ska bidra till vår vision. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av vårt företag.

Placeringsort

Mjölby eller Derome

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och bygga framtiden i trä? Då kan detta vara jobbet för dig!

Vi söker nu efter konstruktör till vår prefab-avdelning i Mjölby eller Derome.
De huvudsakliga arbetsuppgifterna i tjänsten är:
  • Beredning, projektering och konstruktion av kundanpassade trähusobjekt
  • Framtagning av tillverkningsritningar
  • Konstruktionsberäkningar
  • Materialbeställningar
  • Produktutveckling
  • Samordning av leveranser
Kvalifikationer

För att lyckas i befattningen som konstruktör bör du ha en god förståelse för byggnadskonstruktioner i trä. Vi ser gärna sökande som nyligen tagit examen som byggnadsingenjör eller byggnadstekniker och som vill bygga på sin erfarenhet inom byggbranschen. Vi arbetar och konstruerar i AutoCad och ser erfarenhet från detta program som en merit. Men vi kommer inom en snar framtid gå över till ett 3D-program.

Arbetet innebär en hel del kundkontakt, du har projektansvar för egna objekt från arkitektritningar till leverans på byggarbetsplats. Detta ställer krav på god initiativ- och samarbetsförmåga både mot kund och vår produktion.

Övrig information

Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde 8 augusti. Placeringsort är Mjölby eller Derome.

Passa tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast 5 juni och gärna tidigare, då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag

2022-06-05

Kontaktperson

För mer information om tjänsten, kontakta Edvard Lagerstedt på telefonnummer 0340-66 65 41.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Derome utmanar det som är. Inom vår organisation för Träteknik levererar vi taklösningar, prefabricerade/industriellt tillverkade byggkomponenter samt emballage. Hos oss blir du en del av teamet för konstruktion och produktion där leveransförmåga och kvalitet är vår framgångsfaktor. Läs mer på derome.se