Verktygstekniker till Cenova AB

Verktygstekniker till Cenova AB

Vill du arbeta med tekniska frågor i en producerande miljö? Har du en bred erfarenhet av verkstadsteknik? Då kan det vara det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Som verktygstekniker hos oss tillverkar du, tillsammans med dina kollegor på teknikavdelningen, detaljer för olika typer av produktionsutrustning, monteringshjälpmedel och maskiner. Du programmerar, ställer och kör fräsmaskiner. Arbetet innebär även arbete i manuella fräs- och svarvmaskiner samt arbete med reparation och underhåll av verktyg för formsprutning och vakuumformning.

Våra verktyg byggs enbart för den detalj som de skall producera och inget verktyg är det andra likt. Därför håller de ett högt värde och måste tas om hand med omsorg av de bästa och mest ansvarskännande teknikerna.

Rollen innebär många kontaktytor med företagets olika funktioner internt och har ett nära samarbete med våra konstruktörer och tekniker.

Din profil

Vi söker dig som har jobbat som verktygstekniker/verktygsmakare i några år och som tidigare jobbat som CNC-operatör. Du har erfarenhet av att vara delaktig vid montering av verktyg och tycker det är roligt att hugga in där det behövs, att vara behjälplig i flera områden i produktionen.

Du har en utbildning inom industri/verkstadsteknik eller liknande. Du har vana av att arbeta med Heidenhain, CAD/CAM och gärna PTC-Creo. Du talar och skriver svenska flytande och har grundläggande kunskaper i engelska. Har du kunskaper om formsprutningsverktyg är det meriterande.

Ditt intresse för mekanik och teknik är genuint, du kan snabbt växla mellan arbetsuppgifter och du är en kollega som andra tycker om att arbeta tillsammans med. Problemlösning ligger dig varmt om hjärtat och du värderar kvalitet väldigt högt.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med in ansökan, frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Susanne Öman, 013-32 94 08
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cenova är en av Sveriges ledande kontraktstillverkare av medicintekniska produkter i renrumsmiljö. Cenova erbjuder hela kedjan från utveckling via industrialisering och montering, till distribution av produkter tillverkade i ISO-klassade renrum. Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom formsprutning, vakuumformning och produktmontering. Våra kunder finns både i Sverige och på den internationella marknaden och är ofta stora multinationella företag.

Cenova är ett bolag med ca 85 medarbetare samt ca 20 bemanningskonsulter. Under 2019 omsatte vi 130 MSEK och målet inom de närmaste 5 åren är att expandera med 10 - 15% per år.

Cenova har inlett en spännande och expansiv tillväxtresa som innebär stora förändringar och behöver därför stärka organisationen med ytterligare en verktygstekniker. Placeringsort är Mjölby och du rapporterar till vår teknikchef.