Verktygstekniker/CNC-tekniker till Cenova AB

Verktygstekniker/CNC-tekniker till Cenova AB

Är du verktygstekniker / CNC-tekniker och på jakt efter din nya utmaning? Har du ett stort intresse för teknik och problemlösning? Då är det här är tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som verktygstekniker/CNC-tekniker ingår du i ett team bestående av verktygstekniker, drift- och underhållstekniker, konstruktör samt automationsingenjör.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna handlar om arbete med verktyg för formsprutning och vakuumformning, allt från nytillverkning, justeringar, reparationer och löpande underhåll. Arbetet består även av tillverkning av olika typer av maskindelar, fixturer och prototyper. Felsökning och problemlösning är en del av din vardag hos oss. Alla våra verktyg är enbart byggda för den detalj som de skall producera, inget verktyg är därför det andra likt.

Exempel på dina ansvarsområden:
  • Tillverkning av nya verktyg och maskiner
  • Förebyggande underhåll av verktyg och maskiner
  • Planerade och akuta reparationer samt underhåll
  • Ändringar och justeringar av verktyg
  • Administrering av våra verktyg och utrustningar i vårt underhållssystem MaintMaster
Din profil

Vi söker dig som har en teknisk utbildningsbakgrund och har ett brett och gediget tekniskt intresse. Du kan ha arbetet som CNC-operatör och är nu redo att ta nästa steg. Du har erfarenhet av att vara delaktig vid montering av verktyg och tycker det är roligt att hugga in där det behövs, att vara behjälplig i flera områden i produktionen.

För att lyckas i rollen behöver du vara lösningsorienterad, självgående och kunna driva saker i mål inom givna tidsramar med kvalitet och effektivitet. Du är strukturerad och noggrann som person.

Tjänsten innebär både samarbete med kollegor på samma avdelning men, även med medarbetare i produktionen varför det är viktigt med en trevlig attityd, service och gott bemötande mot alla kollegor på Cenova.

Du talar och skriver svenska flytande och har grundläggande kunskaper i engelska. Har du truck- och traverskort är det meriterande.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Matilda Ingesson, 013-495 88 23 eller Susanne Öman, 013-32 94 08. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Kontaktperson Susanne Öman
Telefon 013-329408
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cenova är en av Sveriges ledande kontraktstillverkare av medicintekniska produkter i renrumsmiljö. Cenova erbjuder hela kedjan från utveckling via industrialisering och montering, till distribution av produkter tillverkade i ISO-klassade renrum. Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom formsprutning, vakuumformning och produktmontering. Våra kunder finns både i Sverige och på den internationella marknaden och är ofta stora multinationella företag.

Cenova är ett bolag med ca 130 medarbetare samt ca 30 bemanningskonsulter. Under 2021 omsatte vi 160 MSEK och målet inom de närmaste 5 åren är att expandera med 10 - 15% per år.

Cenova har inlett en spännande och expansiv tillväxtresa som innebär stora förändringar och behöver därför stärka organisationen med ytterligare en verktygstekniker/CNC-tekniker. Placeringsort är Mjölby och du rapporterar till vår teknikchef.