Produktionsnära projektledare till Cenova

Produktionsnära projektledare till Cenova

Vill du leda vår utvecklingsprocess från konstruktion till produktion? Har du en bakgrund inom produktion och dess processer? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Du har en viktig roll i utvecklingsprocessen, från konstruktion till produktion. Du och dina kollegor håller ihop projekten, från ax till limpa. Ni håller ihop konstruktionen, bereder och produktionssätter tillverkningen samt driftsättningen av såväl nya produkter som befintliga produkter och processer. När serieproduktionen är driftsatt ingår du i ett kundteam där du har ansvar för våra kunders befintliga och nya uppdrag.

I rollen ansvarar du för att säkerställa att vi har bästa möjliga förutsättningar att tillverka produkter med högsta kvalitet. Det är högt ställda krav och förväntningar på produkternas funktionalitet, producerbarhet samt kostnad. Så även på tillförlitligheten i våra tillverkningsprocesser.

Ditt arbete kommer i huvudsak innebära:
  • Skapa processflöden, genomföra processriskanalyser samt processförändringar
  • Delta i, driva och dokumentera validering av processer
  • Kravställa samt granska konstruktionsunderlag ur ett producerbarhets- och testbarhetsperspektiv
  • Specificera behov av verktyg och fixturer
  • Följa upp och kvalitetssäkra tillverkningsberedningar och tillverkningsprocesser
  • Produktionstekniskt arbete
  • Ansvar för tidsplaner och kostnader
Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet från industriell tillverkning. Du kanske har arbetat som beredare, kvalitetstekniker eller teknisk projektledare tidigare. Du vet vad som krävs för att producera i en tillverkande industri. Din utbildningsbakgrund kan vara inom produktionsplanering eller produktionsteknik.

Du är en positiv lagspelare som är nyfiken och innovativ. För att lyckas i rollen behöver du ha en god förståelse för teknik och tillverkning. Då dina kontaktytor spänner över hela Cenova måste du ha ett kommunikativt och pedagogiskt förhållningssätt samt trivas med att samarbeta med andra. Du delar våra värderingar som innebär att vi är öppna, tar ansvar och initiativ samt arbetar tillsammans.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Branscherfarenhet från medicinteknik, läkemedel eller andra branscher med högt ställda regulatoriska krav meriterande.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Susanne Öman, 013-32 94 08 eller Matilda Ingeson, 013-495 88 23. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll HR & Personal, Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cenova är en av Sveriges ledande kontraktstillverkare av medicintekniska produkter i renrumsmiljö. Cenova erbjuder hela kedjan från utveckling via industrialisering och montering, till distribution av produkter tillverkade i ISO-klassade renrum. Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom formsprutning, vakuumformning, montering och packning. Våra kunder finns både i Sverige och på den internationella marknaden och är ofta stora multinationella företag.

Cenova är ett bolag med ca 130 medarbetare inklusive ca 30 bemanningskonsulter. Under 2021 omsatte vi 160 MSEK och målet inom de närmaste 5 åren är att expandera med 10 - 15% per år.

Vi är i ett fortsatt expansivt skede som innebär stora förändringar och behöver därför stärka organisationen med ytterligare en produktionsnära projektledare. Du ingår i ett team om fyra personer med samma roller och rapporterar till operativ chef. Placeringsort är Mjölby.