Konstruktör till Cenova AB

Konstruktör till Cenova AB

Söker du en roll där du gör skillnad, ser effekterna av ditt arbete och skapar förutsättningar att lyckas för såväl kunder, kollegor och verksamhet? Har du erfarenhet av verktygskonstruktion med fokus på platsdetaljstillverkning? Då är det dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Vår teknikavdelning har som uppgift att, tillsammans med kund, ta fram produkter inom medicinteknik. Tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor utvecklar vi produkter som gör skillnad, på riktigt.

I rollen som konstruktör säkerställer du, tillsammans med dina kollegor, att detaljerna, och i förlängningen produkterna, går att producera utifrån kunds efterfrågan.
  • Konstruktion och optimering av nya, men även befintliga produktionsutrustningar
  • Konstruktion av formsprutade plastdetaljer
  • Automatisera produktionslinor
  • Optimering och produktionsanpassning av nya och befintliga produkter
  • Kund- och leverantörskontakter med fokus på teknik
Din profil

Vi söker dig som har en bred erfarenhet av verktygskonstruktion i en tillverkande industri. Du har en teknisk utbildning, gärna inom mekanik. Du är genuint intresserad av teknik och konstruktion och uppskattar att arbeta hands on i de projekt du är involverad i. Erfarenhet av produktionstekniskt arbete är starkt meriterande.

Du förstår, och sätter dig in i, våra kunders krav samt har en god kommunikativ förmåga. Du har kvalitet i det du gör, oavsett om det är konstruktion, dokumentation eller utprovning av gjorda konstruktioner. Du är en självgående, prestigelös person som dina kollegor uppskattar att arbeta med. Du har en god förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Erfarenhet av 3D CAD, PTC Creo samt CE-märkning är meriterande.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välkommen med in ansökan, frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Susanne Öman, 013-32 94 08
Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cenova är en av Sveriges ledande kontraktstillverkare av medicintekniska produkter i renrumsmiljö. Cenova erbjuder hela kedjan från utveckling via industrialisering och montering, till distribution av produkter tillverkade i ISO-klassade renrum. Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom formsprutning, vakuumformning och produktmontering. Våra kunder finns både i Sverige och på den internationella marknaden och är ofta stora multinationella företag.

Cenova är ett bolag med ca 85 medarbetare samt ca 20 bemanningskonsulter. Under 2019 omsatte vi 130 MSEK och målet inom de närmaste 5 åren är att expandera med 10 - 15% per år.

Cenova har inlett en spännande och expansiv tillväxtresa som innebär stora förändringar och behöver därför stärka organisationen med ytterligare en konstruktör. Placeringsort är Mjölby och du rapporterar till vår teknikchef.