Fingerfärdiga operatörer sökes!

Fingerfärdiga operatörer sökes!

Cenova i Mjölby söker nu fler operatörer med känsla för små detaljer till sin produktion i renrumsmiljö

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att vara på flera stationer och det krävs därför att du är flexibel i ditt arbetssätt. Arbetsuppgifterna kan innebära allt från finmontering, till övervakning av maskiner, sortering, kavlitetssäkring samt packning av produkter. Du kommer antingen att arbeta dagtid, Mån-Fre 07.00-15.30 eller ständig kväll Mån-Tors 15.15-01;00

Din profil

Som person är du positiv med en god inställning till arbete. Du trivs att arbeta tillsammans med andra, där du inser vikten av att själv bidra med en positiv inställning för att främja ett gott arbetsklimat. Du ska trivas att arbeta i renrumsmiljö med pilliga arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta i en miljö där hygien är oerhört viktigt för produktionen och ska därför ha förståelse för produktsäkerhet och vara noggrann i dina rutiner för att säkerställa produktens kvalité.

Då det finns särskilda hygienkrav är det inte tillåtet att bära smink, nagellack eller smycken i produktionen. Det är inte heller tillåtet att röka eller snusa under arbetstid.

Ansökningsförfarande

Vi tillämpar löpande urval, så tveka inte att ansöka redan idag. Behovet är omgående
Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare, Elise Hellberg på elise.hellberg@skill.se eller nummer 013 329404

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Lager, Distribution
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 30 juni (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Inom företaget arbetar man med detaljtillverkning samt montering och packning av kompletta medicintekniska produkter. Detta utförs i renrum vilket innebär att hygien är av största vikt.