Cenova söker teknikchef!

Cenova söker teknikchef!

Har du en gedigen teknisk kompetens som förvaltas bäst i en bred roll med varierade arbetsuppgifter? Söker du en tjänst där du får nyttja dina tekniska kunskaper i produktion, parallellt med att utöva ledarskap och strategiskt arbete. Då kan detta vara ditt nästa steg i karriären! Cenova växer så det knakar och söker nu en teknisk chef till sin verksamhet.

Dina arbetsuppgifter

Rollen som teknikchef på Cenova innefattar produktionsteknik, produkt- och verktygskonstruktion, offertarbete och ledarskap. En bred roll som innefattar såväl strategiskt som operativt arbete. Du arbetsleder en grupp om sex personer som ansvarar för utveckling, optimering och produktionsanpassning av Cenova's produkter till kunder. Därmed har du en nyckelroll när det kommer till att agera stöd och support till din avdelning samt organisationen i stort.

Du ansvarar för arbetsledning, planering och framtagning av strategier. Vidare förväntas du vara kunskapssökande och säkerställa att organisationen ligger i framkant avseende teknisk utveckling. Den operativa delen av rollen innebär att du bland annat kommer att vara delaktig i att konstruera och optimera produktionsutrustningar samt att automatisera företagets produktionslinor. Rollen innefattar många kontaktytor såväl internt som externt, både med kunder och leverantörer men också med interna funktioner då du och dina medarbetare ingår i flera kundprojekt. Du rapporterar direkt till företagets VD.

Din profil

För att lyckas i rollen som teknikchef krävs en bred teknisk kompetens. Vi tror därför att du har flera erfarenhet inom konstruktion och produktionsteknik med en eftergymnasial teknisk utbildning inom mekanik eller motsvarande. Har du tidigare arbetat med formsprutning anses det meriterande. Det är ett plus om du dessutom har erfarenhet av ledarskap.

Övriga krav för tjänsten är:
  • Erfarenhet av 3D CAD program
  • God förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
Du har ett genuint teknikintresse och drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Ditt arbetssätt präglas av struktur, ordning och en positiv anda. Som ledare har du en god lyssnarförmåga och tycker det är viktigt att låta alla komma till tals. Vidare ser du ett värde i att samarbeta och är mån om att skapa ett gott arbetsklimat. Därtill har du en god kommunikationsförmåga och är bekväm i sociala situationer. I ditt arbete är du noggrann och du tycker om att göra saker ordentligt samtidigt som du har en förmåga att på ett bra sätt planera och driva ditt arbete framåt. Avslutningsvis är du mån om organisationen och ditt prestigelösa sätt gör att du kan sätta din egen agenda åt sidan för att bidra till organisationens framgång.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Matilda Ingeson, 013-495 88 23 eller Susanne Öman, 013-32 94 08. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.
Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.
People change - everything.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cenova ägs sedan 1994 av Gepe Group som består av sju företag i fyra länder. Gepe Group är en familjeägd internationell och diversifierad företagsgrupp med moderbolaget i Schweiz. Gruppens företag är aktiva inom hudvård, medicintekniska produkter, plastkomponenter, fotografiska tillbehör och djuridentifiering.
Cenova är en kontraktstillverkare som erbjuder hela kedjan från utveckling via industrialisering och montering till distribution av produkter tillverkade i klassificerade renrum. Företaget har en lång och gedigen erfarenhet inom formsprutning, vakuumformning och produktmontering. All produktion sker i renrum då produkterna framför allt används inom områdena medicinteknik och läkemedel. Cenova's kunder finns i Sverige och på den internationella marknaden och är ofta stora multinationella företag runt om i världen. Bolaget har ca 140 anställda, inklusive bemanning, med en omsättning 2021 på ca 160 MSEK. Läs mer på företagets hemsida: www.cenova.se