Servicerådgivare / kundmottagare till Bilhallen i Mjölby

Servicerådgivare / kundmottagare till Bilhallen i Mjölby

Har du ett brinnande intresse för bilar? Lockas du av att arbeta i en rådgivande roll med mycket kundkontakt? Nu söker Bilhallen i Mjölby en ny person till sitt team där du erbjuds en roll med varierande arbetsuppgifter.

Om företagetBilhallen i Mjölby har sedan 1984 arbetat med att sälja, hyra ut och serva bilar. Företaget är auktoriserade återförsäljare för Nissan och Lotus där de har arbetat med Nissan i över 30 år. Bilhallen i Mjölby är ansluta till Autoexperten och ger därmed fackmannamässig bilservice oavsett bilmärke. Från 2019 är de certifierade med kvalitetsstandarden "Godkänd Bilverkstad". På företaget arbetar idag tolv personer där verksamheten präglas av gemenskap, långsiktighet och kompetens.

ArbetsuppgifterSom servicerådgivare vägleder du företagets kunder vid service, reparation och tekniska frågor gällande bilar. Du har ansvar för administrativa uppgifter såsom prissättning, offerter och orderhantering till kunden. Kontakten med kund sker i telefon, mejl och på plats i bilhallen. I din roll ingår även att koordinera verksamheten där du arbetar med bokning och planering av arbete för medarbetarna i verkstaden.

Formella krav
  • Erfarenhet av fordon från arbetsliv eller fritid
  • Datorvana, där arbete med fordonssystemet Kobra är meriterande
  • God kunskap i svenska och engelska i båda tal och skrift
  • B-körkort
  • Meriterande är erfarenhet av arbete med kundkontakt
Vi tror att du som söker har ett stort intresse och kunskap om bilar. Du trivs med att hjälpa andra, sätter alltid kunden i fokus och anstränger dig för att leverera lösningar. Som person är du hjälpsam och du ställer gärna upp för att stötta andra. För att trivas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och kan hantera hög arbetsbelastning utan att det påverkar kvaliteten i det du gör. Det är viktigt för dig att vara noggrann med detaljer i det dagliga arbetet och du lämnar inget ogjort. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Bilhallen i Mjölby.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Mjölby
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.