Underhållstekniker till ASM Foods!

Underhållstekniker till ASM Foods!

Om tjänsten

Vi söker en självgående underhållstekniker till ASM Foods AB i Mjölby. Har du en teknisk gymnasiekompetens eller likvärdig utbildning, då har vi uppdraget för dig. Som underhållstekniker hos vår kund ASM Foods i Mjölby, arbetar du med underhåll av våra maskiner, gör felsökningar, reparationer, installationer, montage och ombyggnationer. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag 06:45-15:45 och du kommer även omfattas av beredskapstjänst. Tjänsten som Underhållstekniker är ett konsultuppdrag med start omgående.

I din roll som Underhållstekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Löpande underhåll och reparationer av maskiner i produktion.
  • Dokumentation och uppföljning av utförda arbeten i tät kommunikation med produktionsoperatörer.
  • Löpande riskbedömningar samt initiera förslag i förbättringsgrupper.
Om dig

Du har teknisk gymnasiekompetens eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har även en teknisk förståelse samt analytisk förmåga. Som person har du en god planeringsförmåga samt ett sinne för ordning och reda för att genomföra dina arbetsuppgifter från start till mål. Är du självgående samt har ett stort intresse för teknik kommer du trivs på ASM Foods.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser främst att du är en serviceinriktad, självgående och initiativtagande person med stort driv. Du tar stort ansvar för ditt arbete, säkerställer att du förstår vad som förväntas av dig och är noggrann med att leverera högsta kvalitet.

Du har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter, är serviceinriktad och skapar struktur. Du trivs i en roll där du får utvecklas och är inte rädd för att ta initiativ eller fråga om hjälp. Som person är du flexibel och stimuleras av en vardag med högt tempo, snabba förändringar och problemlösning. Din förmåga att prioritera även i stressiga situationer är god, tack vara ditt proaktiva och lösningsorienterade arbetssätt.

Du vill bli en ambassadör för Barry Callebauts värderingar: Kundfokus, passion, entreprenörskap, laganda och integritet

Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande svenska, samt bekväm med att prata och skriva på engelska
  • Datorvana och erfarenhet av Officepaketet
  • B-körkort
Om företaget

ASM Foods AB, är en del av Barry Callebaut koncernen, och utvecklar och producerar kundanpassade varor för bageri-, mejeri- och glassindustrin. Barry Callebaut är världens ledande tillverkare av högkvalitativa choklad- och kakaoprodukter. Vi är ett företag som erbjuder allt från kakaobönor till den finaste chokladprodukten till hela livsmedelsbranschen. Vi har ett långvarigt engagemang för hållbarhet och vårt mål är att forma hållbar kakao och choklad år 2025. Vårt huvudkontor ligger i Zürich och vi har mer än 12 000 passionerade anställda som arbetar i mer än 40 länder världen över. Vi är väldigt stolta över vilka vi är och vad vi gör.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Emma Liwell via Adecco 010 - 173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Underhållstekniker, servicetekniker, ASM, Adecco, Mjölby, Livsmedelsbrancshen, Östergötland
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 2 juni 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.