Erfaren lagermedarbetare sökes till ASM Foods!

Erfaren lagermedarbetare sökes till ASM Foods!

Om tjänsten
Som lagermedarbetare på ASM Foods i Mjölby kommer dina arbetsuppgifter handla om att iordningsställa inkommande ordrar till interna och externa kunder. Vidare kommer du att plocka produkter med hjälp av truck där du ansvarar för att truckhanteringen sker på ett betryggande och ansvarsfullt sätt. Godshantering, att städa, hålla ordning samt lagerinventera är också arbetsmoment som ingår som lagermedarbetare.

I din roll som lagermedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Truckkörning
  • Godshantering
  • iordningsställa inkommande ordrar till interna och externa kunder
Tjänsten som lagermedarbetare är ett säsongsuppdrag med start omgående fram till och med vecka 33. Arbetstiderna är dagtid.

Om dig
Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning samt truckkort A + B, kan köra motviktstruck samt minst ett års erfarenhet av truckkörning generellt. För tjänsten krävs flytande kunskaper i svenska samt att du är bekväm med att prata och skriva engelska. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom livsmedelsbranschen är det meriterande för tjänsten. Likaså är det meriterande om du tidigare har jobbat med systemen Axapta och/eller SAP.

Vidare ser vi att du är ansvarstagande, resultatdriven och noggrann. Som person är du positiv och har förmågan att skapa en god stämning i teamet.
Krav för att vara aktuell för tjänsten:
  • Truckkort A+ B
  • Minst ett års erfarenhet av att köra truck
  • Flytande svenska i tal och skrift
Bockar du av alla ovanstående punkter är du varmt välkommen med din ansökan. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Urvalet sker löpande under ansökningstiden.Emma Liwell via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lagermedarbetare, lager, logistik, godshantering, orderplock, truckkörning, truck, livsmedel, Linköping, ASM Foods, Adecco
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2021 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.