Toyota Material Handling rustar inför framtiden och söker C++ utvecklare

Toyota Material Handling rustar inför framtiden och söker C++ utvecklare

Tycker du att autonoma fordon är ett spännande område? Vill du jobba på ett företag som är världsledande inom IOT? Uppskattar du att se slutresultatet av ditt arbete? Har du dessutom goda kunskaper inom C++ och inbyggda system kan det här vara din drömchans. Toyota Material Handling i Mjölby söker nu efter nya utvecklartalanger till sin R&D-avdelning!

Information om uppdraget

Academic Work söker C++ utvecklare till Toyota Material Handling i Mjölby. Tjänsten är en del i ett agilt team på 7 personer som går under R&D avdelningen. Tillsammans i teamet jobbar ni från start till slut med hela utvecklingsarbetet, där god stämning, samarbete och kommunikation är en självklarhet. Toyota Material Handling är inne i en omfattande och viktig utvecklingsvåg där IOT står i fokus. Detta skapar en efterfrågan av nytänkande och duktiga utvecklare så ansök och följ med ett av världens största företag på deras fortsatta digitaliseringsresa!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Toyota Material Handling. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget samt att bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som C++ utvecklare kommer du arbeta med utveckling av Toyotas autonoma truckar och all ny teknik kring detta. Att du får våra med under hela projektet gör att du får en tydlig bild av slutproduktens resa och en känsla av stor delaktighet. Arbetet varierar genom olika projekt och endast framtidens IT sätter gränserna.

Du kommer till exempel att:
 • I ett agilt team tillsammans planera projekt och utveckla nya eller befintliga applikationer utifrån specifikation
 • Utföra fältprov, där du hands on kan se resultatet av din programmering på trucken
 • Utföra tester och kvalitetssäkring
Tjänsten passar dig som är nyfiken på ny teknik och vill ta karriärsklivet in på ett världsledande företag med stora utvecklingsmöjligheter. Här får du alla förutsättningar för att utvecklas såväl personligt som professionellt, och du kan vara säker på att din avdelning alltid kommer arbeta vid IT-världens framkant.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning som inkluderat utveckling i C++ eller applikationsutveckling. Det kan exempelvis vara en civilingenjörsutbildning i datateknik, eller en yrkeshögskoleutbildning. Det viktiga är dina kunskaper inom C++.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
 • Har ett stort intresse för ny teknik
Det är meriterande om du

* Har tidigare yrkeserfarenhet inom applikationsutveckling eller inbyggda system

Som person är du genuint nyfiken, vidare samarbetar du väl med andra och gillar att arbeta i team. Du uppskattar även att ha tydliga deadlines i ditt arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Mjölby
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Toyotas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ett starkt varumärke byggs av engagerade människor med en gemensam kultur och tydliga mål. Toyota är ett av världens största företag. Vår värdegrund bygger på djup kunskap, samarbete och ständiga förbättringar. Toyota Material Handling har ca 8000 medarbetare i mer än 30 länder i Europa. I Mjölby utvecklar och producerar vi smarta lösningar för materialhantering och unika truckar. Nu möter Toyota Material Handling en spännande framtid. Därför söker vi människor som älskar utmaningar och innovativt lagarbete. Välkommen med din ansökan.

Här är ett smakprov på vad vi arbetar med!