Studenter sökes till kundsupport för sommarjobb!

Studenter sökes till kundsupport för sommarjobb!

Har du inte ordnat sommarjobbet ännu? Här kommer en livlina! Är du serviceminded och har goda sociala egenskaper? Tveka inte på att söka redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för ÖoB:s räkning 3 studenter med start vecka 27 som ska arbeta med kundsupport. Du kommer att tillhöra ett team på ca 8 personer som arbetar på en central kundsupport-avdelning. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt kommer en introduktion äga rum tillsammans med befintlig personal.

Arbetstider under uppdraget kommer att vara varierande, men öppettider för kundservice är:
Mån-fre 9-19
Lör 10-16
Sön 11-16

Du behöver vara på plats minst en kvart innan för att hinna förbereda dig och logga in i systemen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ÖoB:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ÖoB under sommaren mellan vecka 27-32.

Arbetsuppgifter

Som kundsupportmedarbetare kommer du främst att arbeta med kundsupport mot företagets kunder. Det kan även förekomma kundsupport internt på företaget, i form av frågor kring bland annat sortiment och marknadsföring.
Supporten sker på telefon, mail och via sociala medier.

Du kommer till exempel att:
 • Besvara kunders frågor kring sortiment
 • Besvara kunders saldofrågor
 • Besvara frågor internt rörande ekonomi och varuflöde
Vi söker dig som
 • Är student på en eftergymnasial utbildning i dagsläget men även under hösten 2019
 • Har god datorvana
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
 • Tidigare arbetat med service eller inom handel
Det är meriterande om du:

* Behärskar språken norska eller danska

Som person är du social och har goda kommunikativa egenskaper. Eftersom att du kommer att behandla många olika typer av kundärenden krävs det även att du är flexibel. Vidare är du snabblärd och gillar att lösa problem. Till sist trivs du i en arbetsmiljö med ett högt tempo.

Övrig information
 • Start: Vecka 27
 • Omfattning: 25 h/v, mån-sön.
 • Placering: Skänninge
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ÖoB är ett av Sveriges tio starkaste varumärken inom detaljhandeln. Kedjan har nära 100 varuhus runt om i landet, sysselsätter drygt 1 500 personer och omsätter ca 4 mdkr. Runsvengruppen har under en lång tid haft en mycket stabil tillväxt och lönsamhet och är därför finansiellt mycket stark.