Materialplanerare till ASM Foods över sommaren sökes!

Materialplanerare till ASM Foods över sommaren sökes!

Är du intresserad av inköp och logistik samt söker ett heltidsjobb under sommaren? ASM Foods söker en materialplanerare till deras kontor i Mjölby för perioden vecka 22-32 där du erbjuds en gedigen introduktion i rollen och därefter en värdefull erfarenhet inom logistik och inköp.
Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för ASM Foods räkning en materialplanerare.
ASM Foods arbetar mot livsmedelsindustri med bl.a choklad och ingår i den globala koncernen Barry Callebaut. I den här tjänsten kommer du att vara placerad på planeringsavdelningen i Mjölby tillsammans med tre andra kollegor som arbetar med transport- och produktionsplanering. Som materialplanerare kommer du att stötta inköp i deras processer och vara ansvarig för avrop mot leverantörer gällande emballage och råvaror till produktionen.

Du kommer under tre veckor att få en introduktion där du kommer att gå bredvid en person som arbetar som materialplanerare idag för att snabbt kunna komma in i rollen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ASM Foods. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer att pågå från slutet av maj fram till augusti, veckorna 22-32.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Planera avropen på ingående material till produktionen
 • Ansvara mot leverantören och transportflödet.
 • Stötta inköp i deras arbete
Tjänsten passar dig som vill arbeta heltid under sommaren på ett internationellt företag där du får bra erfarenheter att ta med dig framåt! Det är viktigt att du trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter samt att du inte är rädd för att arbeta och ta tag i saker. Då du kommer ha mycket kontakt med andra kollegor samt externa kontakter är det viktigt att du är serviceminded och trivs med det.

Vi söker dig som
 • Är studerande på en eftergymnasial utbildning, det är meriterande om du studerar någon typ av logistik- eller inköpsutbildning.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
 • Har god datorvana och trivs med datorn som verktyg då ASM Foods använder olika typer av webbaserade bokningssystem när de bokar transporter.
Stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper och inställning. Som person är du:
 • Kommunikativ
 • Flexibel
 • Ansvarstagande
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: 31/5 2021
 • Omfattning: Vecka 22-32
 • Placering: Mjölby
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ASM Foods önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ASM Foods har idag ca 150 anställda som arbetar med produktutveckling, produktion och försäljning av högklassiga choklad- och syltprodukter som framställs i de två egna fabrikerna i Mjölby. Produkterna säljs till producenter av glass och konfektyr, till mejerier och bagerier på ca 30 marknader i främst Europa.