IoT Testare Applikationsmjukvara till Toyota sökes!

IoT Testare Applikationsmjukvara till Toyota sökes!

Vill du jobba med ny teknik i skarpa utvecklingsprojekt och vara med i digitaliseringen av uppkopplade fordon? Den möjligheten kan vara närmare än du tror. Vi söker en testare till Toyotas Fleet Management-system som utvecklas inom R&D-funktionen, där de realiserar industriell IoT i uppkopplade fordon.
Här får du jobba med den senaste tekniken riktigt nära slutprodukten och våra kunder.

Information om uppdraget

Som testare IoT på Toyota kommer du vara en del av ett test-team som har fokus på testning av mjukvara. Du kommer till vardags arbeta tätt tillsammans med utvecklingsteamen för Toyotas Fleet management-system i en agil setup, där du som testare har en nyckelroll att säkerställa kvalitén. Du kommer jobba med systematiskt testning av systemet, både automatisk och manuell testning av webbaserade applikationer.

Slutprodukten är ett Fleet Management-system för truckar, som är en applikation med ett webbaserat gränssnitt. Det finns även mobil-appar. Bakom applikationen finns en MongoDB-databas samt molntjänster som gör att vi kan kommunicera med våra uppkopplade truckar.

Produkten har utvecklats inom Toyota sedan 2008 och närmar sig nu generation 4. Det finns idag närmare 200 000 uppkopplade truckar i 70 länder, vilket ställer höga krav på prestanda, skalbarhet och tillgänglighet. Att upprätthålla kvalitén i systemet och säkerställa tillgänglighet 24/7 är av yttersta vikt.

Connectivity är ett av Toyotas fokusområden i kraftig tillväxt. Du kommer arbeta i en organisation som ansvarar för hela kedjan från sensor i truck till kundens UX på webben. Arbetet är teambaserat och man jobbar i sprintar. Internationella kontakter ingår också som en viktig del i ditt arbete på vår utvecklingsavdelning.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som
 • Högskoleingenjör eller yrkesutbildning inom relevant område
 • Har minst 1 års erfarenhet av testning av mjukvara inom applikationsområdet
 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Det är meriterande om du har certifiering inom test, t.ex. ISTQB, kunskaper om databaser, molnbaserade system och erfarenhet av Javascript, python eller C#. Du får även gärna ha erfarenhet av automatiseringsramverk så som cypress eller selenium.

Som person är du:
 • Noggrann
 • Problemlösande
 • Initativtagande
 • Bra på att samarbeta
Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid 6 månader med chans till förlängning eller överrekrytering
 • Placering: Mjölby
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Toyotas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och inovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.