Excel-kunnig student till TMHI

Excel-kunnig student till TMHI

Är du visuellt lagd och en fena på Excel? Just nu söker Toyota Material Handling International (TMHI) en student som ska hjälpa dem under en begränsad period att arbeta i ett projekt där du får ta fram en Excel-baserad Dashboard-rapport baserat på tidigare exempel och ytterligare information från olika delar av organisationen. Här får du chansen att få erfarenhet från att självständigt ta fram ett förslag som Toyota i sin tur kommer att använda sig av! Låter detta intressant? Sök tjänsten redan idag då start är 1:a oktober!

Information om uppdraget

Academic Work söker en person för ett kortare uppdrag till TMHI i Mjölby. Uppdraget kommer att pågå under ca 30-40 h där du kommer att ansvara för att sammanställa och effektivisera ett Excel-dokument till avdelningen som arbetar med Sales and Marketing i regionerna Asien, Sydamerika, Mellanöstern och Afrika.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig till när projektet är slut. Därefter finns chansen att du blir förlängd och får göra andra projekt, om båda parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som administratör med fokus på Excel kommer du arbeta med att ta fram en uppdaterad Excel-dashboard utifrån tidigare versioner samt intervjuer med viktiga nyckelpersoner i organisationen. För detta jobb behöver du kunna Excel och känna dig trygg i programmet. TMHIs önskan är att den uppdaterade rapporten ska ge en bättre överblick samt inkludera önskemål från alla relevanta parter. Du kommer på egen hand komma fram med ett snyggt och bra förslag.

Tjänsten passar dig som är student och är visuellt lagd. Den uppdaterade rapporten ska på ett snyggt och lättöverskådligt sätt presentera nyckeldata. Du kommer att bygga ett viktigt verktyg för verksamheten. För att du ska trivas i rollen krävs det att du har bra kunskaper i Excel och kan arbeta självgående i det.

Vi söker dig som
  • Är student på en eftergymnasial utbildning på minst 50% i minst ett år till
  • Har goda kunskaper i Officepaketet, men främst Excel så att du känner dig trygg med att hantera formler och de visuella verktygen som finns tillhanda i Excel. I just detta projekt är inte Excel-makron relevanta men kan vara viktiga i eventuellt andra projekt senare.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är ett stort plus om du studerar på ett program med en marknadsinriktning samt har ett stort intresse för frågor kopplade till en marknadsavdelning då du kommer att arbeta på TMHIs marknadsavdelning. Ingenjörer med känsla för stil är också mycket välkomna.

Som person är du strukturerad och har den noggrannhet som krävs för att sammanställa ett Excel-dokument och är självsäker att det utförs exemplariskt. Det är även viktigt att du tar initiativ och är driven då du ansvarar för projektet och ska leverera i tid.

Övrig information
  • Start: 1:a oktober
  • Omfattning: 30-40 h fördelade under en viss period som fungerar för både dig och kunden
  • Placering: Toyota Material Handling International i Mjölby
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och TMHIs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toyota är Sveriges ledande leverantör av truckar och därtill kopplade tjänster som truckservice, reservdelsförsörjning, uthyrning, finansiering och förarutbildning. Företaget utför också service på marknadens samtliga märken. Antalet medarbetare är cirka 440, varav drygt 270 ingår i den rikstäckande serviceorganisationen. I vår strävan efter överlägsen kvalitet genomsyrar The Toyota Way vår företagskultur, våra ideal och vårt sätt att arbeta.