Administratör till fartfyllda ProTrain i Mjölby

Administratör till fartfyllda ProTrain i Mjölby

Är du en person som är administrativt skicklig och som sprider energi och engagemang på din arbetsplats? Här får du jobba i ett mindre men kärnfullt arbetslag, där tempo och en glad och social stämning präglar arbetsplatsen. Tjänsten ska tillsättas omgående så var snabb in med din ansökan!

Information om uppdraget

ProTrain är ett företag med lång erfarenhet av järnväg, affärtänkande och moderna marknadsanpassade strategier som skapar affärsnytta för deras kunder. De tillhandahåller även lokförarutbildningar på flera olika orter runt om i Sverige, och det är med administration kring dessa du kommer att jobba.

Tjänsten hos ProTrain är på 80% där du initialt kommer att arbeta kontorstider måndag till torsdag på plats på deras kontor i Mjölby.
Uppdraget är ett vikariat och är tänkt att starta omgående och sträcka sig fram till midsommar i ett första skede. Dock så finns goda möjligheter till en förlängning av uppdraget efter det, och om förutsättningarna finns, och ni trivs med varandra kan det också bli tal om en anställning direkt hos ProTrain.

Du erbjuds här en mindre arbetsplats där du jobbar i ett sammansvetsat gäng där samarbete är A och O. För att trivas på det här jobbet tycker du om när det händer saker och det är tempo på dagarna, och så klart att du vill ha roligt tillsammans med dina kollegor.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om [vårt konsulterbjudande]( https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som administratör hos ProTrain kommer du främst att jobba med att hantera ansökningarna till deras lokförarutbildningar som startar under hösten, och all administration kopplat till detta.

Det innebär att ta emot och svara kandidater på deras ansökningar, skicka ut de tester som ska göras i samband med att kandidater söker sig till utbildningarna. Det handlar om ca 600-100 ansökningar kopplat till fyra olika orter. Du kommer vidare att sköta debiteringen för testerna som skickas ut.

Övriga ansvarsområden kommer att vara att samordna kring utbildningarnas praktikplatser.
Du kommer att ha många kontaktytor, både externt och internt, där mail men också till viss del telefon, blir dina arbetsredskap

Vi söker dig som

Vi söker dig som är van att jobba i högt tempo och att ha många bollar i luften. Du kan uttrycka dig mycket bra i svenska, både i tal och skrift. Vidare ser vi att du har jobbat administrativt tidigare och har generell IT-vana. Du är bekväm med Excell och kan hantera enklare funktioner i programmet, och har jobbat i Officepaketet samt Outlook tidigare.

Som person är du strukturerad och ordningsam, då det är stora mängder data du kommer att hantera. Du kan självständigt planera och driva ditt jobb, detta är viktigt då du kommer vara den enda på företaget som jobbar med just dessa uppgifter.
Du har ett serviceinriktat och lösningsfokuserat arbetssätt och attityd, för att ge bästa möjliga upplevelse för kandidaterna du är i kontakt med, samt med kontaktpersonerna för praktikplatserna.
  • Start: omgående
  • Omfattning: ca 80%
  • Placering: Mjölby
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ProTrains önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Protrain