Processoperatörer till ASM foods i Mjölby!

Processoperatörer till ASM foods i Mjölby!

Är du intresserad av att jobba inom produktion och har förmågan att snabbt komma in i nya arbetsuppgifter? Då har Adecco jobbet för dig hos ASM foods i Mjölby! Du kommer att arbeta två-skift, tre-skift eller ständig natt.

Om tjänsten
Vi söker nu processoperatörer och vill vara en del av ett internationellt företag som är en av världens största leverantörer i choklad och kakaobranschen. Behovet är omgående och sträcker sig fram till augusti men med stor möjlighet till förlängning. I tjänsten som processoperatör kommer du att vara en del i tillverkningen där du paketerar och framställer företagets produkter.

Om dig
Vi söker dig som är ordningsam, engagerad och som har en förståelse vad det innebär att arbeta med livsmedel. Vidare ser vi att du har en drivkraft, ett engagemang och kan arbeta självständigt. För denna tjänst krävs truckkörkort samt mycket goda kunskaper i svenska. Tidigare erfarenheter av livsmedelsbranschen är meriterande för uppdraget.

Om anställningen
Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Arbetstiderna är antingen två-skift-tre-skift eller ständig natt. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) och ett arbetskapacitetstest (Matrigma) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sanne Nordqvist via växeln på 08-100 500.

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Mjölby, processoperatör, Operatör, livsmedel, Adecco, Östergötland
Mer info
Område Mjölby
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.