Business Project Manager

Business Project Manager

Ingress

Har du erfarenhet av projektledarrollen? Drivs du av att ta dig an utmaningar? Tycker du om att arbeta i en internationell anda? Då är det kanske dig vi söker!
För ett längre uppdrag på 1,5 år söker vi nu en projektledare till ASM Foods i Mjölby. Du erbjuds en tjänst med utvecklande arbetsuppgifter, goda karriärmöjligheter och trevliga arbetskamrater - dessutom ingår internationella kontaktytor.

Arbetsuppgifter

I rollen som Business Project Manager arbetar du med projektutveckling. I ett nära samarbete med VD och utvecklingschef kommer du att se över och prioritera olika projektförfrågningar, för att sedan leda produktutvecklingsprojektet från start till mål.
I arbetet ingår att utforma, kommunicera och implementera en projektplan, samt att övervaka hela processer. Du identifierar, utvecklar, samlar nödvändiga resurser och samverkar med såväl interna som externa intressenter för att säkerställa att projekten håller hög kvalité och blir klara på utsatt tid.
Vidare ansvarar du för den lokala projektkommittén där du sitter som ordförande. Här tas beslut om hanteringen av nya produktförfrågningar och utifrån dessa skapas en aktivitetslista för vidare hantering. Du arbetar koordinerande genom att svara på produktfrågor från andra Barry Callebaut-kontor.

Önskade kvalifikationer

Du som söker bör ha erfarenhet av projektledning i tillverkande industri. Du besitter tekniska färdigheter som gör att du förstår grunderna kring produktionskapacitet och hanterar det engelska språket mycket väl. Du har kunskaper i MS Office eller Google Doc.
Det är meriterande om du har genomfört en högskoleutbildning inom exempelvis teknik, livsmedelsvetenskap eller industriell ekonomi. Erfarenhet av arbete inom livsmedelsindustrin är positivt, likaså erfarenhet av att jobba i en roll med internationella kontaktytor.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som tycker om att ta ansvar och trivs med att ta egna initiativ och driva processer framåt. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsgångar och är en självgående, framåt och vältalig person som brinner för utveckling. I rollen ingår en stor frihet i hur du lägger upp ditt arbete.

Om oss

Personalhuset är ett av Nordens mest engagerade rekrytering- och bemanningsföretag!
Vi vill hjälpa människor att utvecklas och vi strävar efter att vara den mest attraktiva arbetsgivaren i branschen! Vi har ett genuint engagemang för individen, deras karriär och unika kompetens. Vi tar hand om vår personal, erbjuder marknadsmässiga löner, har kollektivavtalsenliga villkor och vi erbjuder Dig, som konsult hos oss, unika personalförmåner. We Care!
Personalhuset finns på 40 olika orter i Norden och arbetar med tjänster inom alla branscher. Vår vision är att vara avgörande för våra kunders framgång!
Mer info
Kontaktperson Emma Lundberg
Telefon 072-599 20 63
Område Mjölby
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ASM Foods, en del av den Schweiziska koncernen Barry Callebaut, utvecklar i fabriken i Mjölby produkter för producenter inom livsmedelsbranschen. Med stor trendkänslighet och hög innovationsgrad skapas spännande lösningar för kunder inom ett flertal olika marknadssegment. Dessa produkter är till exempel choklad, dekorationer och fyllningar för glass- och konfektyrindustrin. Cirka 50% av försäljningen sker mot kunder i de nordiska länderna och resten är till kunder i övriga världen. www.asmfoods.com www.barry-callebaut.com