CNC-operatör

CNC-operatör

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i CNC-styrda maskiner där du med noggrannhet förbereder och övervakar den maskin du ansvarar för, för att sedan kontrollera att utfört arbete lever upp till kvalitetskraven. Genom bra samarbete hjälps du och dina kollegor åt för att kunderna får sina produkter på utsatt tid.
  • Rigga maskinen
  • Genomföra korrigera i styrsystemet
  • Övervaka maskinen
  • Kontrollmäta
Formell kompetens

Du har utbildning och/eller erfarenhet inom CNC-området. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och är duktig på olika mättekniker.

Meriterande är:
  • Grönt certifikat
  • Truck- och traverskort
  • Tidigare erfarenhet av slip och svets
Körkort B och tillgång till bil

Personliga egenskaper

Du har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör och du känner dig trygg i yrket. Vi söker dig som är driven och tycker om nya utmaningar. Du kommer att få möjligheten att utvecklas inom CNC så arbetet passar dig som är nyfiken och lättlärd. Vi ser gärna att du är noggrann som person och motiveras av att arbeta med kvalité. Du som arbetar som konsult för oss är Lernias ansikte utåt på företagen vi samarbetar med, varvid vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Vi erbjuder till att börja med en visstidsanställning, med möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning. De flesta av våra tjänster inom detta område, brukar vara förlagda på heltid, men kan förekomma på olika skift. Därför ser vi helst att du som söker är flexibel i dina möjligheter till arbete.

Lernia samarbetar med företag runt om i hela fyrbodal. Vi försöker placera dig på företag som ligger nära ditt hemområde.

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänster kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan så redan idag!

I ditt CV vill vi gärna att du tydligt skriver med vilka typer av program du arbetat i tidigare som CNC-operatör, eller vilka du utbildats inom samt även vilket typ av material du arbetat med för att vi ska få en tydlig överblick över din kompetens, så det överensstämmer med vad våra samarbetspartners efterfrågar.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag.

Lernias konsulter är några av landets nöjdaste, då vi värnar om våra anställda. Vi erbjuder ett förmånligt friskvårdsbidrag och genomför oika aktiviteter för att främja ert välmående.

Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Mellerud
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia söker CNC-operatörer för framtida uppdrag. Vi ser ett ökat behov av CNC-operatörer hos de företag vi samarbetar med och söker därför dig med denna kompetens för att ligga i framkant. De företag vi samarbetar med har olika programstyrda maskiner, och de tillverkar olika produkter i olika material. Därför innebär det att alla med olika slags utbildningar/kompetenser/erfarenheter är intressanta för oss.

Då vi samarbetar med flera olika företag, så innebär det också att som konsult hos oss har du stora möjligheter att få bred erfarenhet genom oss, då du kan få möjlighet att få arbeta på olika företag. Är ditt önskemål att få arbeta på ett och samma ställe under din tid hos oss, är det något vi kommer försöka tillgodose. Vår spetskompetens är att matcha rätt kandidat med önskemål och kompetens till rätt företag och behov!