Säljledare Frukt & Grönt Samt Bröd Coop Mellerud

Säljledare Frukt & Grönt Samt Bröd Coop Mellerud

Coop Väst fortsätter att växa! Nu har du chansen att vara med och starta upp vår nya Coop butik i Mellerud.

Vi söker dig som är redo för en ny utmaning och vill ingå i ett nytt spännande arbetsteam för att starta upp en ny Coop butik i Mellerud. Du har inspirationen och engagemanget att ansvara över vår frukt & grönt samt brödavdelning. Du har ett stort intresse för mat, en servicekänsla utöver det vanliga och älskar att sälja och alltid överträffa våra kunders förväntningar.

Hos oss är det viktigt att du tycker om att arbeta i ett högt tempo och ha många bollar i luften samt att du känner dig trygg stressiga situationer. Vi värdesätter att du är flexibel och serviceinriktad och har ett stort engagemang i ditt arbete.

Ditt ansvarsområde kommer omfatta butikens frukt & grönt samt brödavdelning Till din hjälp har du ett säljglatt team av medarbetare, med olika bakgrunder och erfarenheter, men alla med intresse att sälja och ge kunden den bästa servicen. Tillsammans med dina medarbetare ska du erbjuda våra kunder fräscha, inspirerande och säljande avdelningar varje dag.

Du ansvarar för uppföljning av försäljning mot budget och arbetar aktivt med avdelningens ekonomi. Som säljledare sitter du även med i butikens ledningsgrupp där ni tillsammans arbetar strategiskt för butikens ständiga utveckling. Tidigare erfarenhet av personalansvar är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt ök.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vill du veta mer om tjänsten ta kontakt med butikschef Maria Fredrikson tfn: 076-149 68 95.

Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev och CV snarast, dock senast den 31 mars 2019. Ansök via coop.se
Mer info
Kontaktperson Maria Fredrikson
Telefon 076-149 68 95
Område Mellerud
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 mars (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare med många utmanande jobb. Vi är inne i en spännande förändringsresa för att kunna möta framtidens matkunder lika bra och lika naturligt i våra fysiska butiker som på Coop.se.

Förändringen som pågår innebär extra många utmaningar, men även möjligheter. Och du är aldrig ensam. Är det någonting vi är extra stolta över så är det våra medarbetare. Genom att ha lyckats rekrytera många kompetenta medarbetare jobbar vi tillsammans mot framtiden.

Det nya Coop ska stå för attraktiva butiksupplevelser med prisvärd mat, starka egna varumärken, ett unikt medlemsprogram och ett tydligt ledarskap inom ekologi, hälsa och hållbarhet. Kort sagt: Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 650 butiker i Sverige och 3,4 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja.

Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.