Redovisningskonsult till Vänersborg/Karlstad

Redovisningskonsult till Vänersborg/Karlstad

Har du flera års erfarenhet från självständigt arbete med bokslut, deklaration och bokföring? Lockas du av att arbeta i nära dialog med både kunder och kollegor? Då kanske det är dig vi letar efter. Just nu söker vi en redovisningskonsult till Hushållningssällskapet i Vänersborg/Karlstad.

Om Hushållningssällskapet
Hushållningssällskapet är 17 fristående sällskap över hela landet som tillsammans och var för sig erbjuder kunskap för landets framtid. Vi driver naturbruksgymnasier, försöksgårdar, forskningsprogram, projekt för bättre mat - och erbjuder rådgivning och utbildning.
Drygt 700 medarbetare - främst rådgivare, lärare, projektledare, forskare och fältförsökspersonal - delar en gemensam vision om en landsbygd som lockar med ett näringsliv som växer. Vi har ca 40 000 medlemmar.

Om tjänsten
I din roll som redovisningskonsult kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att innebära:
  • Redovisning
  • Löpande bokföring
  • Bokslut
  • Deklarationer
I arbetet ingår att tillsammans med dina arbetskamrater ta hand om befintliga kunder men också att arbeta för att få in nya kunder.

Om dig
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från självständigt arbete med bokslut, deklaration och bokföring. Är du auktoriserad redovisningskonsult är det en fördel men inget krav.

Kunskap i jord och skogsbruk är en stor fördel.

Som person uppskattar vi om du har lätt för samarbete och kommunikation. Meriterande är även om du är flerspråkig då vi har flera kunder från andra kulturer. Vi använder oss av systemen Wolter Kluvers/ BL, Visma, Excell och övriga office-program så det är viktigt att du har arbetat med dessa sedan innan. Körkort och tillgång till bil är ett krav då du är ute hos kund.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Hushållningssällskapet har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Therese Heden via therese.heden@adecco.se eller via telefon 0736 84 77 03

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Redovisningskonsult, Redovisning, Ekonom, Hushållningssällskapet, Visma, Adecco
Mer info
Område Mellerud
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 24 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.