Erfaren Svetsare sökes till vår kund i Markaryd

Erfaren Svetsare sökes till vår kund i Markaryd


Har du erfarenhet av svetsning med MIG och MAG? Vill du arbeta på ett stort, välkänt företag med familjär stämning? Läs då vidare!

Dina arbetsuppgifter
Vår väletablerade kund är inne i en högexpansiv period och söker nu svetsare med god erfarenhet av MIG- och MAG-svetsning. I din roll som svetsare kommer du arbeta såväl självständigt som i team och en god samarbetsförmåga är därför viktigt för att lyckas och trivas. Arbetet sker på heltidsomfattning i 2- eller 3-skift och du behöver kunna läsa ritningar.

Som svetsare hos vårt kundföretag kommer ditt huvudområde att vara verkstadsarbete, svets och sammanfogning. Ditt dagliga arbete går framförallt ut på att bearbeta plan plåt till färdig produkt. Du kommer också att ansvara för kvalitet och ordning och reda på arbetsplatsen.
Svetsprov kommer att tillämpas inför en anställning.

Din profil
Som svetsare är det viktigt att du som person är ambitiös och glad och samtidigt har ett intresse för metallers egenskaper och uppbyggnad och ny teknik. Den här tjänsten kräver att du har tidigare erfarenheter av MIG-svetsning, MAG-svetsning och svetsteknik eller motsvarande.
Vi hoppas att du som söker vill utvecklas långsiktigt tillsammans med vårt kundföretag.
Vi ser att du som söker är samarbetsvillig och trivs bra med att både arbeta i grupp och individuellt. Du tar ett stort ansvar för det arbete du gör och är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt utförande. Som person är du lättlärd, flexibel och bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen.
I övrigt krävs det att du

Har gymnasieutbildning med fullständiga gymnasiebetyg.
Behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Vi sätter oerhört stort värde på dig som medarbetare hos oss på Maxkompetens. Hos oss får du en personlig och prestigelös konsultchef vars främsta uppgift är att du ska trivas på din arbetsplats oavsett om du arbetar en kort period eller flera år som anställd hos oss. Din konsultchef är mån om kontakten med dig och kommer både besöka dig ute hos kundföretaget, men finns också tillgänglig via telefon och för personliga möten på Maxkompetens kontor.

Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att utvecklas och lyckas i din jobbkarriär. Samtidigt ger vi dig branschens bästa friskvårdsersättning. Självklart erbjuder vi dig en formell trygghet när det kommer till allt det arbetsrättsliga såsom lön, semester, arbetsmiljö, friskvård, pension och sjukfrånvaro som medföljer stämpeln av att vara ett auktoriserat bemanningsföretag. Hoppas att du vill vara en del av oss!

Övrig information
Placeringsort: Markaryd
Start: Omgående
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid, 2-skift, 3-skift
Lön: Enligt överenskommelse
Kunden har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna bemanningsprocess. För den här tjänsten blir du anställd som konsult hos Maxkompetens och arbetar ute hos kund i Markaryd. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Sara Hollsten på telefon 0733-20 56 33 eller via mail sara.hollsten@maxkompetens.se
Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag! Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Om Maxkompetens
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.maxkompetens.se
Sista ansökningsdag 9 feb 2023 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri. Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.