Hoppa till innehåll
Luminor Revision AB logotyp

Redovisningskonsult till Luminor Revision Markaryd

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Luminor Revision är en medelstor revisionsbyrå i Kronobergs län med kontor i Växjö, Älmhult och Markaryd. Hos oss får du chansen att arbeta med en stor variation av kunder och uppdrag samtidigt som du själv får möjlighet att påverka din utveckling. Vi har en prestigelös företagskultur där alla anställda hjälps åt för att bistå våra kunder på bästa sätt. Dessutom är vi övertygade om att en bra balans mellan arbetsliv och fritid ger det bästa resultatet både för våra medarbetare och för oss som företag.
Vi söker en redovisningskonsult till kontoret i Markaryd. Arbetet kan även komma att utföras på våra andra kontor men
Markaryd blir primär placeringsort. Hos oss får du möjligheten att arbeta med löpande redovisning, bokslutsarbete, upprättande av årsredovisningar och inkomstdeklarationer samt rådgivning till byråns kunder som verkar inom olika branscher. Initialt kommer tyngdpunkten ligga på löpande bokföring och bokslut och vi ser gärna att du har några års praktisk erfarenhet från liknande arbete. Du kommer att arbeta i ett team med både seniora och juniora redovisningskonsulter. Vi arbetar i en digital miljö och de program vi huvudsakligen använder är Fortnox och Capego. Det är meriterande om du har erfarenhet av dessa. Tidigare arbete på revision- eller redovisningsbyrå är också meriterande.
Du bör vara öppen och social som person, gilla att skapa relationer och bygga nätverk, vara lösningsorienterad samt ha ett affärsmässigt tänk. Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och vi erbjuder även en kontinuerlig vidareutbildning för att upprätthålla fortsatt hög kvalitet på dina kunskaper.

Vid frågor går det bra att kontakta:

Mårten Dahlman 073-962 20 14,
marten.dahlman@luminor.se

Amanda Rickardsson 073-145 21 59,
amanda.rickardsson@luminor.se

Sista ansökningsdag är 30 augusti.

Varmt välkommen att ansöka på info@luminor.se!

Luminor Revision AB trading as Luminor Revision is a member of the global network of Baker Tilly International Ltd., the members which are independent legal entities
Luminor Revision AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren