Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Rekonditionerare till Konecranes i Markaryd

Publiceringsdatum
24 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
VÅRT ERBJUDANDE

På Job&Talent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Vad ingår i jobbet?
Som rekonditionerare kommer du att vara den som gör det sista på truckarna innan de skeppas till kund. Du får en viktig roll i att tvätta, polera och underhålla maskinerna så att de alltid ser ut som nya. Varje dag kommer du att få använda ditt öga för detaljer och kreativitet för att få varje maskin att glänsa. Du ansvarar för att våra kunder alltid får en positiv upplevelse när de ser sina nya maskiner. Det förekommer även arbete med bättringsmålning och lackering

Är det dig vi söker?
Vi söker en lagspelare som besitter ett gott öga för detaljer. Du ska vara tekniskt intresserad och gärna vara van vid att arbeta med stora maskiner. I rollen som rekonditionerare är det ditt ansvar att produkten lämnar fabriken i absoluta toppskick. Det är av stor vikt att du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete.

Vi ser också gärna att du har:
  • Truckkort, till och med C3
  • Körkort
  • Bra svenska, tal och skrift
  • God datorvana.
Om Konecranes

Konecranes Lifttrucks är ett framgångsrikt, marknadsledande företag som verkar inom fordonsindustrin. De arbetar med nybyggnation av containertruckar i världsklass och håller till i ljusa och moderna lokaler i Markaryd.

Övrigt
Placeringsort: Markaryd
Tillsättning: Enligt överenskommelse
Om oss

Job&Talent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan, bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande Jobb

Job&Talent logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 mars 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget, femte störst inom Blue Collar.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.