Hoppa till innehåll

Fordonsmontörer till Konecranes i Markaryd!

Vårt erbjudande

På Job&Talent är vi övertygade: Personalen är vår viktigaste resurs. Vårt starkaste argument. Vi fortsätter att växa och söker nu personal inom området Industri & verkstad. Är du en person som trivs i en händelserik arbetsmiljö, där ditt arbete gör skillnad? Då kan vi ha jobbet för dig. Vi erbjuder goda karriärmöjligheter i miljö med spännande utmaningar och en arbetsplats som erbjuder varierade arbetsuppgifter. Framgång skapas av våra innovativa och duktiga medarbetare där deras nyfikenhet och professionella kompetenser skapar mervärde för våra kunder.

Om jobbet som fordonsmontör

Som fordonsmontör hos vår kund ansvarar du för att utföra montering av fordonskomponenter och säkerställa att de uppfyller höga kvalitetsstandarder. Du kommer att vara involverad i varje steg av monteringsprocessen, från förberedelse av material till slutkontroller. Med din noggrannhet och tekniska kompetens kommer du att bidra till att leverera pålitliga och effektiva fordon till våra kunder.

Är du rätt för rollen som fordonsmontör?

Som fordonsmontör hos Konecranes behöver du ha:
 • Verktygsvana och kunskap av ritningsläsning.
 • Erfarenhet av fordonsmontering och reparation.
 • Bra svenska, tal och skrift.
 • B-körkort och tillgång till bil.
Du behöver vara noggrann, självgående och ha god problemlösningsförmåga. Att vara teamorienterad och ha en positiv attityd är också viktigt.

Det anses meriterande om du har kunskap om hydraulik, elsystem och mekanik. Även genomförd fordonsutbildning anses meriterande.
  Om Konecranes

  Konecranes Lifttrucks är ett framgångsrikt, marknadsledande företag som verkar inom fordonsindustrin. De arbetar med nybyggnation av containertruckar i världsklass och håller till i ljusa och moderna lokaler i Markaryd.

  Ansök idag!

  För att söka tjänsten skickar du in CV och personligt brev via länken. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

  Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt!

  Uppdragslängd: 6 månaders provanställning med chans till förlängning

  Placeringsort: Markaryd

  Tillsättning: Omgående

  Om oss

  Job&Talent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Job&Talent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.
  Job&Talent logotyp
  Sök jobbet
  Sista ansökningsdag
  02 dec. 2023 (1 dag kvar)
  Område
  Typ av anställning

  Kontaktperson
  Alexandra Eriksson
  Telefon

  Om arbetsgivaren


  Om oss:


  Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

  Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

  Fler jobb från samma arbetsgivare

  Stockholms stad
  Industri & Anläggning
  Företagslogga
  Helsingborg
  Försäljning
  Företagslogga
  Halmstad
  Industri & Anläggning
  Företagslogga