Hoppa till innehåll
Job&Talent logotyp

Fordonselektriker till Konecranes i Markaryd

Publiceringsdatum
02 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Alexandra Eriksson
Telefon
Ansök nu
Vill du vara en del av ett dynamiskt team som bygger framtidens fordon? Vi söker nu en erfaren fordonselektriker med passion för detaljer hos vår kund i Markaryd. Ta chansen att arbeta med spännande projekt och utveckla dina kunskaper inom elektronik och fordon. Ansök idag och ta steget mot en framgångsrik karriär hos Konecranes!

Om jobbet som fordonselektriker

Som fordonselektriker hos Konecranes får du möjlighet att vara del av vårt team och ansvara för montering och installation av fordonskomponenter. Du kommer även att vara involverad i felsökning och reparation av fordonssystem. Ditt arbete bidrar till att säkerställa att våra kunder får pålitliga och högpresterande fordon.

Uppgifter du kommer att arbeta med dagligen är: Installation, felsökning, parametersättning, förbättringsarbete och kalibrering av elektriska komponenter/mjukvara.

Är du vår nya medarbetare?

För att du ska bli vår nya medarbetare behöver du:
  • Erfarenhet av att arbeta med el i fordon.
  • Kunskaper inom elteknik och gärna en relevant utbildning inom området.
  • B-körkort och tillgång till bil.
  • Bra svenska i tal och skrift.
Om du är fordonsintresserad så ser vi det som ett stort plus, då du även kommer arbeta med andra delar av fordonen. Fordonsutbildning anses även det meriterande.

Om Konecranes

Konecranes Lifttrucks är ett framgångsrikt, globalt och marknadsledande företag som verkar inom fordonsindustrin. De arbetar med nybyggnation av containertruckar i världsklass och håller till i ljusa och moderna lokaler i Markaryd.

Intresserad?

Välkommen att söka detta konsultuppdrag genom att skicka in CV och personligt brev via länken. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Övrigt

Placeringsort: Markaryd

Typ av anställning: tillsvidareanställning med sex månaders provanställning

Tillsättning: enligt överenskommelse

Om Jobandtalent

Jobandtalent i Sverige förvärvade under 2021 två av branschens mest välrenommerade bemanningsföretag, PEMA People och Palm & Partners Bemanning, tillsammans utgör vi idag JobandTalent Sweden. Vi har en tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt
Job&Talent logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 jan. 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren


Om oss:


Job&Talent är ett av världens snabbast växande rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige omsätter vi 1,8 miljarder SEK och sysselsätter årligen över 10 000 personer, vilket gör oss till det sjunde största bemanningsföretaget.

Företaget startades år 2009 i Spanien och är idag verksamma i Sverige och Norge, på de största europeiska marknaderna, USA och Sydamerika.

Fler jobb från samma arbetsgivare