Hoppa till innehåll
H-Tryck AB logotyp

Kreativ Person Sökes för Spännande Webbutiksprojekt!

Webbansvarig/Webbstrateg

Är du en kreativ och entusiastisk person som älskar att skapa? Har du erfarenhet av webbutiksdesign och är redo för en ny utmaning?
Då är det här en möjlighet!

Vi skall sälja våra take-away produkter på webben, eget tryck, snygg design, olika tema. En för pappersmuggar en för popcorn, en för wrappapper mm. Prislista 2023 Höst

Vi letar efter en talangfull person som kan hjälpa oss med att förvandla våra traditionella säljkanaler till webbutik. Vi strävar efter en webbutik som inte bara imponerar med sina funktioner, utan också skapar en enastående kundupplevelse och underlättar vår orderhantering.

Din roll kommer att inkludera att lägga in bilder och text på ett sätt som verkligen fångar ögat och engagerar våra besökare. Du väljer de plattformar som du anser bäst för våra produkter. Om du har erfarenhet och en känsla för färg och form, då är du precis den vi letar efter!

Projektet är flexibelt och kan starta redan nu. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att skapa en webbutik som verkligen sticker ut!

Erfarenhet inom områden som foto, webbdesign, film eller liknande är definitivt meriterande, men vi uppskattar även nya perspektiv och idéer.

Det är heltid, fortlöpande. 07:00-16:00 måndag till fredag på plats Markaryd (ej distans).
Mer info
Kontaktperson
Sam Hansson
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 sep. 2023 (4 dagar kvar)

Liknande jobb