Hoppa till innehåll
Elservice Strömsnäsbruk-Markaryd AB logotyp

Service-elektriker till Elservice AB

Publiceringsdatum
22 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Nu söker vi på ElserviceAB vår nästa kollega! Vi söker dig som är certifierad elektriker och som trivs på en arbetsplats där du som individ får utvecklas i en gruppdär engagemang, ansvarstagande och team-anda är centralt.Så om du söker efter nya utmaningar på det lilla företaget med de stora möjligheterna och projekten, då kan det här vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

I den här rollen kommer du vara placerad hos en större kund och ansvara för arbetsuppgifter såsom:
  • Service och installation av elanläggningar i industri- och kontorsmiljö
  • Felsökning
  • Ritläsning
  • Säkerställa att arbetet uppfyller kraven gällande kvalité

Med tiden som du växer och utvecklas i rollenfinns det möjlighet att ta sig an andra ansvarsområdensom att förvalta kontakten med kunder och leverantörer.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad och certifierad elektriker. I arbetet behöver du vara självgående och känna dig trygg i rollen som service-elektriker.I den här rollen kommer du ha en fast placering hos en av våra kunder och på egenhand ansvara för planeringen av ditt arbete och dina dagar, därav ser vi gärna att du som söker tjänsten har ett par års erfarenhet som service-elektriker inom industrin. Vissa projekt kommer du driva självständigt men det förekommer även projekt där vi arbetar i grupp, därför krävs det att du som söker trivs med att jobba i grupp och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Vi på Elservice AB strävar efter att vara en plattorganisation med högt i tak där alla känner sig delaktiga och involverade i företagets framgång. Hos oss är god gemenskap, engagemang och teamworkviktiga framgångsfaktorer, inte minst för att vi ska trivas på arbetet. Vi är ett företag som värdesätter goda relationer inte bara internt utan även med våra kunder. Vi har en tradition av goda kundrelationer och vi har många återkommande kunder både inom industri- och fastighetsbranschen.

Anställningsinformation

Placeringsort: Markaryd

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid

Varaktighet: Tillsvidare

Lön: Individuell lönesättning
Elservice Strömsnäsbruk-Markaryd AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 mars 2024 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Elservice Strömsnäsbruk - Markaryd

ElserviceAB är företaget med den lokala förankringen som erbjuder den breda servicen. Vi erbjuder tjänster inom elservice, industriservice, solceller och laddstolpar. På vår placering i Markaryd har vi även en butik där vi erbjuder lösningar inom både inomhusbelysning och utomhusbelysning.

Elservice Strömsnäsbruk - Markaryd är en del av koncernen Selatek som ären teknikleverantör inom säkerhet, elinstallation och automationsområdet.Synergierna mellan teknikområdena skapar stark tillväxt, flexibilitet och teknikutveckling mellan bolagen inom koncernen.