Hoppa till innehåll
Elservice Strömsnäsbruk-Markaryd AB logotyp

Driven elektriker till Elservice Strömsnäsbruk - Markaryd

Nu söker vi på Elservice AB vår nästa kollega! Vi söker dig som är certifierad elektriker och som trivs på en arbetsplats där du som individ får utvecklas i en grupp där engagemang, ansvarstagande och team-anda är centralt. Om du är intresserad av nya utmaningar på ett företag med lokalförankring och ett brett verksamhetsområde, så kan den här tjänsten vara möjligheten du väntat på!

Dina arbetsuppgifter
Som elektriker hos Elservice Strömsnäsbruk - Markaryd kan din vardag bestå av arbetsuppgifter som exempelvis:
  • Nybyggnation och renovering
  • Elinstallationer i industrimiljö, hos privat kunder eller kunder inom offentligsektor.
  • Installation och montering av solceller
  • Säkerställa att arbetet uppfyller kraven gällande kvalité
Med tiden som du växer och utvecklas i rollen finns det möjlighet att ta sig an andra ansvarsområden som att förvalta kontakten med kunder och leverantörer.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad och certifierad elektriker. I arbetet behöver du vara självgående och känna dig trygg i rollen som elektriker, därav ser vi gärna att du som söker tjänsten har ett par års erfarenhet. I vissa projekt kommer du driva självständigt men det förekommer även projekt där vi arbetar i grupp, därför krävs det att du som söker trivs att jobba i grupp och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.

Vi på Elservice AB strävar efter att vara en plattorganisation där vi har högt i tak och alla känner sig delaktiga och involverade i företagets framgång. Hos oss är god gemenskap, engagemang och teamwork viktiga framgångsfaktorer, inte minst för att vi ska trivas på arbetet. Vi är ett företag som värdesätter goda relationer inte bara internt utan även med våra kunder. Vi har en tradition av goda kundrelationer och vi har många återkommande kunder både inom industri- ochfastighetsbranchen.

Anställningsinformation
Placeringsort: Strömsnäsbruk eller Markaryd
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning
Mer info
Kontaktperson
Tova Johnsson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
06 nov. 2023 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Elservice Strömsnäsbruk - Markaryd
ElserviceAB är företaget med den lokala förankringen som erbjuder den breda servicen. Vi erbjuder tjänster inom elservice, industriservice, solceller och laddstolpar. På vår placering i Markaryd har vi även en butik där vi erbjuder lösningar inom både inomhusbelysning och utomhusbelysning.

Elservice Strömsnäsbruk - Markaryd är en del av koncernen Selatek som ären teknikleverantör inom säkerhet, elinstallation och automationsområdet.Synergierna mellan teknikområdena skapar stark tillväxt, flexibilitet och teknikutveckling mellan bolagen inom koncernen.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare