Hoppa till innehåll

Arbetsledare med bakgrund inom el till Elservice Strömsnäsbruk - Markaryd

Nu söker vi på Elservice AB vår nästa arbetsledare! Vi söker dig som är certifierad elektriker och drivs av att leda och utveckla en grupp. Om du är intresserad av att ta nästa steg i karriären på ett företag med lokalförankring och ett brett verksamhetsområde, så kan den här tjänsten vara något för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som arbetsledare hos Elservice AB kan din vardag bestå av arbetsuppgifter som exempelvis:
  • Elinstallationer i industrimiljö, hos privat kunder eller kunder inom offentligsektor.
  • Installation och montering av solceller
  • Övergripande ansvar för vissa ordrar och projekt
  • Leda och fördela arbetet i projekten
  • Kontakt med kunder och leverantörer
  • Kontrollera att rätt och tillräckligt med material finns hemma
  • Säkerställa att arbetet uppfyller kraven gällande kvalité
Din profil
Vi söker dig som är certifierad elektriker sedan ett par år tillbaka och som vill ta nästa steg i karriären. Vi tror att du som söker tjänsten är driven, framåt och brinner för både din och andras utveckling. I den här rollen kommer en central del vara att delta samt leda arbetet ute i projekten. Därför är det viktigt att du motiveras av att axla en roll där man har ett övergripande ansvar för projektet och kvalitéen på arbetet som utförs. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet som arbetsledare med det är inte ett krav. Det viktigaste är att du har rätt inställning och känner dig trygg i rollen som elektriker.

Vi på Elservice AB strävar efter att vara en platt organisation där vi har högt i tak och alla känner sig delaktiga och involverade i företagets framgång. Hos oss är god gemenskap, engagemang och teamwork viktiga framgångsfaktorer, inte minst för att alla ska trivas på arbetet. Vi är ett företag som värdesätter goda relationer inte bara internt utan även med våra kunder. Vi har en tradition av goda kundrelationer och vi har många återkommande kunder både inom industri- och fastighetsbranchen. Du som ledare i vår organisation bör därför dela vår ambition om att skapa goda relationer både internt och externt.

Anställningsinformation
Placeringsort: Strömsnäsbruk eller Markaryd
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Varaktighet: Tillsvidare
Lön: Individuell lönesättning
Elservice Strömsnäsbruk-Markaryd AB logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
06 nov. 2023 (34 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Kontaktperson
Tova Johnsson
Email

Om arbetsgivaren

Om Elservice Strömsnäsbruk - Markaryd
Elservice AB är företaget med den lokala förankringen som erbjuder den breda servicen. Vi erbjuder tjänster inom elservice, industriservice, solceller och laddstolpar. På vår placering i Markaryd har vi även en butik där vi erbjuder lösningar inom både inomhusbelysning och utomhusbelysning.

Elservice Strömsnäsbruk - Markaryd är en del av koncernen Selatek som är en teknikleverantör inom säkerhet, elinstallation och automationsområdet. Synergierna mellan teknikområdena skapar stark tillväxt, flexibilitet och teknikutveckling mellan bolagen inom koncernen.
https://elserviceab.nu/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb