Terminalarbetare sökes för extrajobb på Postnord TPL i Ljungby!

Terminalarbetare sökes för extrajobb på Postnord TPL i Ljungby!

Söker du efter ett långsiktigt extrajobb att kombinera studier eller annat deltidsjobb med? Då har vi tjänsten för dig, jobba på Postnords TPL terminal i Ljungby!

Information om uppdraget:

Vi söker dig som studerar eller har en tjänst på minst 50 %(/deltid) som du vill kombinera med. För dig som är studerande ser vi gärna att du har minst 1,5 år kvar av studietiden, då kunden önskat om konsulter som kan extrajobba under en längre period.

PostNord TPL är den snabbast växande och den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och Norden. På arbetsplatsen förekommer det returhantering och plock & pack. Det förekommer även truckkörning på terminalen, meriterande ifall du som ansökande besitter de behörigheter! Du kommer till en terminal med engagerade medarbetare, där det är högt till tak, god stämning i arbetslaget och möjlighet att utvecklas inom företaget. Du blir del av en arbetsplats där din noggrannhet i kombination med din förmåga att vara effektiv kommer väl till pass.

Arbetstiderna är vanligast förlagda mellan 06-15 & 15-23 under vardagar!

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Uppdraget kommer starta omgående. Ett krav är då att du ska kunna jobba minst 2 vardagspass i veckan men gärna vilja arbeta mer än så.

Detta söker vi:

Vi söker främst dig som har möjlighet att arbeta minst två vardagspass i veckan och som också kan ha möjlighet att hoppa in vid kort varsel. Arbetstiderna kan variera då arbetet är förlagt både dag och kvällstid. Du kommer att bli schemalagd efter din tillgänglighet och efter kundens efterfrågan. Det kan utöver schemaläggningen förekomma eventuella extrapass där man kommer att få hoppa in med kort varsel.

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du:
  • har viljan att utvecklas och vara en god ambassadör för StudentConsulting
  • är ansvarsfull har god känsla för detaljer.
  • har en hög servicenivå.
Arbetet kommer vara fysiskt lätt att utföra, men kan kombineras med truckkörning ifall du har behörigheterna! Truckkort är inte ett krav, utan endast meriterande!

Vi ser gärna att du som söker har B-körkort och tillgång till bil.

Känns detta som en tjänst för dig. Skicka in din ansökan omgående, vi rekryterar löpande!

Sökord: Ljungby, Postnord, Student, Extrajobb, Deltidsjobb

Sökord: Ljungby, Postnord, Student, Extrajobb, Deltidsjobb
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com