Studerande lagerarbetare/truckförare efterfrågas för uppdrag i Markaryd!

Studerande lagerarbetare/truckförare efterfrågas för uppdrag i Markaryd!

Har du truckkort och erfarenhet av att köra motviktstruck samt erfarenhet av lagerarbete? Studerar du på minst 50% i minst 1 år framöver? Då är denna tjänst perfekt för dig!

Information om uppdraget:

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att köra truck och jobba på lager sedan tidigare. Vi söker en arbetsvillig person som är flexibel, ansvarstagande och trivs med fysiskt arbete i en fartfylld miljö. Vidare är du en lagspelare som kan stötta upp för andra och är effektiv när du hanterar trucken. Det är viktigt att du är driven och ansvarstagande i en miljö med en tillverkningsprocess där logistik, maskindrift, packning och leverans är i högsätet för att erhålla en effektiv produktionsapparat.
Vi ser också att du har intresse av att vidareutbilda dig inom företaget och utvecklas till maskinförare. Du behärskar det svenska språket flytande både i tal och skrift. Viktigt att också kunna ta till dig arbetsinstruktioner på ett effektivt sätt, både muntligt och skriftligt.

Viktigt för tjänsten:
  • Truckkort med behörighet A+B
  • Förmågan att behärska fysiskt arbete
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av lagerarbete och framförallt pappersindustrin.
Detta söker vi:

Vi söker dig med ett tekniskt intresse som är lojal och har förståelse för processindustri där det är viktigt att hjälpa varandra så att bästa produktionseffektivitet erhålls.
Som person är du noggrann, ordningsam och ansvarstagande. Du har en god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta i team. Givetvis har du ett högt säkerhetstänk. Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning, gärna med teknisk/praktisk inriktning samt erfarenhet från liknande arbete under minst ett par år. Eftergymnasial utbildning är meriterande.
Det är meriterande om du har truck- och/eller traversvana. Vi lägger stor vikt vid att du har rätt personliga egenskaper för arbetet.
  • Truckkort med behörighet A+B
  • Goda kunskaper i svenska och engelska.
  • Meriterande med tidigare erfarenhet av lagerarbete
  • Student på minst 50% i minst 1 år framöver
Vi söker dig som är:
  • Flexibel
  • Självgående
  • Ansvarstagande
* Lagspelare
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com