Smurfit Kappa Lagamill söker en Operatör

Smurfit Kappa Lagamill söker en Operatör

Vi söker en ny kollega till vår tillverkning av solidboard i Timsfors utanför Markaryd. Förutom att vara operatör vid vår bandstation kommer det även innebära annat produktionsarbete vid ett flertal av våra maskiner. Vi är en enhet med väldigt stor flexibilitet!


Är du den vi söker har du maskinvana, ett tekniskt kunnande och kan utföra ett fysiskt arbete. Som person är du systematisk, van vid att hålla deadlines och att arbeta enligt uppsatta rutiner. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du trivs med att jobba självständigt. Vi tror också att du är noggrann och strukturerad. Vi är ett mindre företag så det är viktigt att du är flexibel och prestigelös, och kan rycka in där du behövs. Du tar tag i gemensamma arbetsuppgifter och är intresserad av möjligheten att utvecklas på din arbetsplats. Att ta ansvar och vara stresstålig ska falla naturligt för dig.


Det är meriterande om du har truckerfarenhet och truckkort. Din anställning kommer till en början att vara förlagd under dagtid för att efter din upplärningsperiod övergå i skiftarbete. Det är en tidsbegränsad anställning som sträcker sig fram till semestern 2020 där möjlighet till förlängning eller tillsvidareanställning finns.


Du blir en viktig medarbetare i ett effektivt och trevligt team med stor gemenskap och kamratanda!


Välkommen med din ansökan till josefin.gullstrand@smurfitkappa.se. Eventuella frågor ställs till produktionschef Marco Vujic marco.vujic@smurfitkappa.se eller via telefon 0433-181 65. Urval sker löpande så vänta inte med er ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Sista ansökningsdag är 31 januari.
Mer info
Kontaktperson Marco Vujic
Email Mejla Marco Vujic
Område Markaryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Smurfit Kappa koncernen är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 46000 anställda på 370 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på ca 8,6 miljarder € 2017. Smurfit Kappa Sverige AB, med huvudkontor i Eslöv, utgör den svenska organisationen med ca 700 anställda på 11 enheter. Vi täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av hållbara, praktiska och innovativa förpackningar i wellpapp. För mer info se www.smurfitkappa.se eller vår mikrosajt www.openthefuture.se.

Smurfit Kappa Lagamill är en enhet till Smurfit Kappa Sverige AB som utvecklar och producerar Solid Board som används exempelvis till komponenter inom industrin, förpackningar till odlarsektorn och fiskeindustrin samt inom krävande områden till industri- och sjukvårdssektorn. Våra kunder består av både stora och små företag/organisationer i stort sett i hela världen. Vid Smurfit Kappa Lagamill är vi ett 30-tal engagerade medarbetare och vi har vår utgångspunkt i Timsfors, Markaryd i Småland.

Läs mer på; www.timboard.se