Order & Transportadministratör

Order & Transportadministratör

Beskrivning av tjänsten
Vi söker en person som hanterar den dagliga kontakten med kunden. Vi erbjuder dig en spännande möjlighet inom Order och Transportadministration hos oss där du kommer att utgöra en viktig del i ett engagerat gäng på Smurfit Kappas enhet i Timsfors utanför Markaryd. Du får varierande arbetsuppgifter som bidrar till både yrkesmässig och personlig utveckling.

Din uppgift är att skapa en så bra relation som möjligt med dina kunder via telefon och mail och tillsammans med dina kollegor nå uppsatta mål. Tillsammans med kunden bygger du goda relationer och driver kundens ärende. I arbetet ingår orderhantering, transportbokning, utfärdande av diverse exportdokument, redovisning av leveranstidshållning samt vara ett stöd till kollegorna på din avdelning.

För att trivas i rollen bör du uppskatta att arbeta med telefon och dator som främsta verktyg.

Du kommer att ingå i ett team med fem kollegor och rapportera till platschef.

Det kan även förekomma andra administrativa arbetsuppgifter när behov uppstår.

Vem är du?
Du har något års erfarenhet av att arbeta med service och kundkontakt eller med administration kring transporter. Som en del i vårt team har du förmåga att skapa varaktiga kundrelationer och ser service som en självklar del i arbetet.

Du trivs med att ha mycket kundkontakter och har förmågan att skapa affärsmässiga relationer. Du är en engagerad, strukturerad och självgående person som kan arbeta både självständigt och i team. Vidare är du flexibel och noggrann och kan ta dig an varierande arbetsuppgifter beroende på uppkomna situationer, alltid med kundens bästa för ögonen.

Du är flytande i svenska i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. Du har god datorvana, gärna med erfarenhet av ett affärssystem och Microsoft Office.

Övrigt om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat på 14 till 18 månader med placering i Timsfors. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan - Kontaktpersoner
Ansök med ett uppdaterat CV och ett personligt brev där du berättar varför du söker tjänsten samt hur du matchar dig själv mot utställd annons.

Ansökan skickas till: josefin.gullstrand@smurfitkappa.se

För mer information om tjänsten kontakta Josefin Gullstrand
(HR) 0433-181 15 eller platschef David Sebek 072-18 18 862.

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Transport & Logistik, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.timboard.se
Sista ansökningsdag 24 dec 2019 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Smurfit Kappa är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 46 000 anställda på 370 produktions-enheter i 35 länder och med en omsättning på ca 8,6 miljarder € 2017. I Sverige täcker vi hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av säljande, effektiva och innovativa förpackningar och produkter i wellpapp och solidpapp. Smurfit Kappa Sverige AB utgör den svenska organisationen inom förpacknings-divisionen och har ca 700 anställda på 11 olika enheter med huvudkontor i Eslöv.

För mer info se www.smurfitkappa.se eller vår mikrosajt www.openthefuture.se

På Smurfit Kappa Sverige AB – Lagamill i Timsfors utanför Markaryd arbetar ca 30 medarbetare tillsammans för att utveckla och producera Solid Board som används exempelvis till förpackningar och komponenter. Våra kunder finns främst inom industrin, odlarsektorn samt pharmaceutical. Våra kunder består av både stora och små företag/organisationer från i stort sett i hela världen. Läs mer på: www.timboard.se