Smurfit Kappa Lagamill söker Produktionschef

Smurfit Kappa Lagamill söker Produktionschef

I din roll som produktionschef har du ett nära samarbete med platschefen. Du kommer vara ett stöd och bollplank till denne samt till produktionspersonal gällande tekniska frågor. Du ska lyfta och leda och alltid ligga steget före. Det är viktigt att du har förmågan att professionellt kunna kommunicera med olika målgrupper i varierande situationer. Produktion, planering och uppföljningar är huvudsakliga arbetsområden där Kvalitets- och Miljöfrågor likväl som Hälsa & Säkerhet är högt prioriterade. Dessutom bör du vara väl insatt i lagar och förordningar inom arbetsmiljö samt följa de koncernsgemensamma policys vi har. Vidare behöver du ha en god förmåga att verkställa beslut, samarbeta och ständigt jobba med löpande förbättringar i alla delar av verksamheten.

I tjänsten ingår att
  • Arbeta med kundprojekt samt finna lösningar.
  • Utveckla arbetssätt.
  • Delta i beslut gällande investeringar.
  • Se till att maskinparken fungerar som den ska.
  • Hantera dokumentationer samt göra uppföljningar.
  • Delta i framtagning och uppföljning av resultatenhetens budget.
Rollen ingår i företagets ledningsgrupp, med ansvar för produktion och underhåll. Dessutom ingår rapportering från både produktionsledare och planerare direkt till dig.

Personliga egenskaper
Har en känsla för etik och värderingar samt integritet. Främjar nya möjligheter och har kunskap att bilda team, uppmuntrar både organisatoriskt och individuellt ansvar mot både samhälle och miljö. Kunna uttrycka åsikter, kunna föra argument, kunna göra presentationer och tala offentligt med skicklighet och självförtroende. Flytande engelska i tal och skrift är ett måste.

Kompetenskrav
Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning eller flerårig erfarenhet av arbete inom tillverkningsindustrin.
Van användare av Microsoft Office.
Kunskap inom CAD samt SAP men även inom företagsekonomi och logistik är meriterande.

Kontaktperson
Ansök med ett uppdaterat CV till adressen nedan, samt ett ansökningsbrev där du berättar varför du söker tjänsten samt hur du matchar dig själv mot utställd annons.

Är du intresserad av ovanstående tjänst eller har fler frågor är du välkommen att höra av dig till platschef Paul Bol 0433-181 68 eller via mail paul.bol@smurfitkappa.se.
Lämna din intresseanmälan snarast till Josefin Gullstrand josefin.gullstrand@smurfitkappa.se

Urval sker löpande så vänta inte med er ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Email Mejla Smurfit Kappa Lagamill
Område Markaryd
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktionsledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.timboard.se
Sista ansökningsdag 29 okt (34 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Smurfit Kappa koncernen är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 46000 anställda på 370 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på ca 8,6 miljarder 2017. Smurfit Kappa Sverige AB, med huvudkontor i Eslöv, utgör den svenska organisationen med ca 700 anställda på 11 enheter. Vi täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av hållbara, praktiska och innovativa förpackningar i wellpapp. För mer info se www.smurfitkappa.se eller vår mikrosajt www.openthefuture.se.

Smurfit Kappa Lagamill är en enhet till Smurfit Kappa Sverige AB, utvecklar och producerar Solid Board som används exempelvis till förpackningar och komponenter. Komponenter till flera områden inom industrin, inte minst möbelindustrin, förpackningar till odlarsektorn och fiskeindustrin samt inom krävande områden till industri- och sjukvårdsektorn. Våra kunder består av både stora och små företag/organisationer i stort sett i hela världen. Vid Smurfit
Kappa Lagamill är vi ett 40-tal engagerade medarbetare och vi har vår utgångspunkt i Timsfors, Markaryd i Småland. Läs mer på; www.timboard.se