Truckförare med erfarenhet av WMS-system sökes.

Truckförare med erfarenhet av WMS-system sökes.

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Din huvudsakliga arbetsuppgifter är allmänt lagerarbete innefattande truckkörning och plockning av artiklar.
Du jobbar i ett plocksystem där du ska plocka ett visst antal artiklar per dag.

Arbetet är förlagt på dagtid men kunden ser gärna att du är flexibel då det förkommer en del övertid.

Erfarenhet
Du bör ha god vana av att organisera samt tycka om ordning och reda för att skapa effektivitet. Erfarenhet av truckkörning av typerna, plocktruck, skjutstativ och ledstaplare är ett krav. Du bör ha vana av att hantera plockning med hjälp av datasystem, gärna WMS. Tjänsten kräver också att du är van att ta egna initiativ och arbeta i ett högt tempo med bibehållen noggrannhet.

Personliga kvalifikationer
Truckkort A & B är ett krav och så även körkort och bil.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal.

Ansökan
Vi har intervjuver löpande så ansök gärna redan idag.

Startdatum
Slutet på Februari

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 29 mars (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.