Nu söker truckförare för plock hos vår kund i Markaryd

Nu söker truckförare för plock hos vår kund i Markaryd

Om oss
Palm & Partners AB är ett effektivt Omställnings- och Stöd & Matchningsföretag grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kandidater och deltagare.

I Arbetsförmedlingens uppdrag "Stöd & Matchning" arbetar vi med att ge deltagarna förutsättningar för att nå den reguljära arbetsmarknaden så fort som möjligt.

Arbetsbeskrivning
Palm & Partners söker på uppdrag av kund en erfarna plockare med god vana av truckkörning.
I arbetat behöver du ha erfrenhet av A1-A4 B1-B4. Det är viktigt att du ej är höjdrädd då du kommer att arbeta på höjd upp till 10m.

Utbildning
Vi ser att du som söker har Körkort B och har tillgång till egen bil samt Truckkort A1-A4 B1-B4

Erfarenhet
Du bör ha några års erfarenhet från allmänt lagerarbete innefattande truckkörning och plockning av artiklar. Du bör ha god vana av att organisera samt tycka om ordning och reda för att skapa effektivitet. Erfarenhet av truckkörning av typerna, plocktruck, skjutstativ och ledstaplare. Du bör ha vana av att hantera plockning med hjälp av datasystem, gärna VMS. Tjänsten kräver också att du är van att ta egna initiativ och arbeta i ett högt tempo med bibehållen noggrannhet.

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är positiv och driven med en förmåga att strukturera, ta initiativ och se vad som behöver göras. Vi tror att du har erfarenhet av lagerarbete och truckkörning, Du har ett stort ordningssinne och kommer snabbt in i nya arbetsgrupper och arbetsuppgifter.

Lön och anställningsvillkor
Avtalsenliga villkor och lön.
Du kommer erbjudas en visstidsanställning om 6 månader. Vidare finns goda möjligheter till en fast anställning med flertalet uppdrag inom regionen.
Tjänsten omfattar heltid och arbetet är förlagt 2 skift.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Du söker tjänsten hos palmpartners.se
Välkommen med din ansökan redan idag!

Startdatum
Omgående enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Uppdraget är en inhyrning med start som visstidsanställning på 6 månader. Därefter kan anställningen övergå i en tillsvidareanställning.
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.