Fordonsmontör till välronommerad kund i Markaryd.

Fordonsmontör till välronommerad kund i Markaryd.

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Vi erbjuder dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och sociala aktiviteter. Självklart är vi ett auktoriserat bemanningsföretag ochsom följer kollektivavtal samt ger våra anställda tjänstepension, försäkring samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning i Markaryd söker vi nu en tekniskt sinnad montör med intresse för att bygga, konstruera, skruva och meka. Vår kund är ett världsledande företag inom tung fordonsindustrin, där du som inhyrd har stora möjligheter att bli direkt anställd och växa i en världomspännande koncern. Du kommer tillsammans med andra skickliga yrkesmän att arbeta i team med kvalificerad tung montering, där traverskörning krävs för att få alla bitar på plats. Som montör arbetar du mestadels med handverktyg efter ritning. Du kan också komma att arbeta med underhåll och rekonditionering av färdigmonterade fordon. Hos denna kund får du möjlighet att syssla med en mängd olika uppgifter av varierande art, där du som gillar om problemlösning kommer att passa som handen i handsken.

Utbildning
Relevant teknisk utbildning.
Du som söker har med fördel truck- och traversutbildning då arbetet kräver detta.

Erfarenhet
Vi tror att du som söker är en händig person som med fördel har ett intresse av att skruva och meka, bygga eller montera även på din fritid. Vi ställer inga krav på tidigare erfarenhet av likande montering inom tyngre fordonsindustrin men vi ser gärna att du har tidigare vana av verkstad/industri. Framförallt trivs du att arbeta med handverktyg, tycker om att ta dig an utmaningar samt trivs med att arbeta i team.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas som montör skall du vara noggrann, klurig, driven och ansvarstagande. Vidare måste du vara en team-player och i detta vara anpassningsbar för nya ingångsvärden. Du skall vara tekniskt intresserad och vilja leverera kvalitativa produkter på ett effektivt sätt.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Vi kommer att kalla till intervju fortlöpande under ansökningstiden. Tillsättningar kan därför ske innan ansökningstiden löpt ut.

Startdatum
Snarast enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Visstid om 6 månader med god möjlighet till tillsvidareanställning.
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 feb 2021 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.