Nu söker vi montörer till vår kund i Markaryd

Nu söker vi montörer till vår kund i Markaryd

Om kunden
Kunden tillverkar värmepumpar och är ett modernt och välkänt företag.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Du kommer att jobba med montering av värmepumpar och det är viktigt att du är noggran då kunden har höga kvalitetskrav på sina produkter. Du kommer jobba 2 skift men kan även bli natt och dagtid.

Tjänsten kräver att du kan börja omgående...

Erfarenhet
Vi söker dig som tidigare jobbat med montering och gillar att arbeta med händerna, har du även erfarenhet från montering innan så är det meriterande.

Truckkort och truckvana är ett stort plus

Bil och körkort är ett krav

Personliga kvalifikationer
Vi söker dig som vill jobba utifrån våra värderingar genom att vara ansvarsfull, engagerad, kundfokuserad och utstråla arbetsglädje. Du har ett eget driv, är kreativ och har ett kvalitetstänkande och tycker om att lämna ifrån dig ett väl utfört arbete. Du ska kunna arbeta självständigt och ta ansvar för dina arbetsuppgifter men även arbeta bra i team tillsammans med andra.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal

Ansökan
Ansök gärna på vår hemida www.palmpartners.se

Startdatum
Start omgående

Uppdragslängd
ca 6 månader, 2 skift men kan bli natt och dagtid också.
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 11 nov 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.