Vi söker svetsare åt vår samarbetspartner i Markaryd

Vi söker svetsare åt vår samarbetspartner i Markaryd

Om oss
Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu en svetsare med svetserfarenhet. Jobbet innebär detaljsvets med kompetens inom MIG/MAG, TIG är ett stort plus. Du behöver även kunna ritningsläsning samt inneha truckkort. Jobbet kommer innebära att man jobbar tvåskift.

Utbildning
Vi söker dig som har svetsutbildning samt truckutbildning.

Erfarenhet
Vi ser gärna att du har arbetsslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom MIG/MAG, ritningsläsning och mätning. Meriterande är om du behärskar TIG.

Personliga kvalifikationer
Vi ser att du är en ansvarstagande, noggrann samt flexibel person med god samarbetsförmåga. Du skall ha ett strukturerat arbetssätt och inte rädd vara för att lära dig nya saker. Samt vara tekniskt intresserad och vilja leverera kvalitativa produkter på ett effektivt sätt.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal.

Ansökan
Ansökan sker via Palm & Partners hemsida, urval och intervjuer ske löpande och tjänsterna kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Startdatum
Enligt överenskommelse

Uppdragslängd
Visstidsanställning på 6 månader med chans till övertag hos kund.
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.