Roligt lagerjobb för pigga truckförare i sommar.

Roligt lagerjobb för pigga truckförare i sommar.

Arbetet hos oss på Palm & Partners genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder våra anställda chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst, antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning i Markarydstrakten söker vi nu pigga truckförare med erfarenhet av truckörning och plock på ett reservdelslager. Du kommer att jobba tillsammans med ett gäng glada medarbetare där arbetstiderna främst är förlagda under dagtid. Vår kund är ett världsledande företag inom tung fordonsindustri.

Utbildning
Truckkort med grundläggande kunskper, dvs körvana, är ett krav.

Erfarenhet
Du skall gärna ha några färska års truckvana av motvikt och ledstaplare.

Personliga kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten skall du vara noggrann, driven och ansvarstagande. Vidare bör du kunna arbeta i lag och vara anspassningsbar för nya ingångsvärden. Du lyckas troligtvis bäst om du är tekniskt intresserad och vill leverera kvalitativa produkter på ett effektivt sätt. Den som gillar nya utmaningar, är allert och positiv som person kommer att passa perfekt in i gänget på denna arbetsplats.

Lön och anställningsvillkor
Enligt avtal och överrenskommelse

Ansökan
Vi kommer att kalla till intervju fortlöpande under ansökningstiden. Då tillsättningar högst troligt kommer ske innan ansökningstiden löpt ut bör du söka snarast möjligt.

Startdatum
Uppstarter sker i vecka 23 samt i vecka 28 .

Uppdragslängd
Vi kommer att erbjuda en visstidsanställning om 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning för rätt personer. Då kundens behov är som störst mellan v. 23-34 är ett krav att ska kunna jobba under hela denna period.
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 maj (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.