Pulverlackerare Markaryd

Pulverlackerare Markaryd

Om kunden
Vi söker nu erfarna lackerare till måleriet hos ett av våra större kundföretag i Markaryd. Du kommer vara anställd av oss på Palm & Partners och uthyrd som konsult till vår kund.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Erfarenhet från lackering och industri efterfrågas. Du behöver vara driven och engagerad i det du gör. Dina arbetsuppgifter i målerietinnebär att du ser till så att företagets metallprodukter hanteras på ett bra sätt. Du plockar på och av produkter samt synar kvaliteten. Det ingår även truckkörning, maskering och tvättning i arbetet. Arbetet genomsyras av stort fokus på kvalitet och säkerhet.Truckkort är ett krav.

Erfarenhet
Vi tror att du har god erfarenhet av att arbeta i lackavdelning eller motsvarande.

Personliga kvalifikationer
Som person är du positiv och engagerad i det du gör. Du ska ha lätt för att lära dig nya saker, vara driven och kunna leverera god kvalitet även i ett högt arbetstempo. Du förstår och behärskar det svenska språket väl. Du är noggrann och kan arbeta självständigt. Din personlighet och samarbetsförmåga värderas högt. Du behöver vara väldigt flexibel gällande arbetstider och byte av arbetsuppgifter.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Arbetet är förlagt 2 skift

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.palmpartners.se

Startdatum
Efter överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Jenny Öster
Telefon 0708399723
Område Markaryd
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.