Projektledare - NIBE

Projektledare - NIBE

PROJEKTLEDARE TILL IS-AVDELNINGEN, MARKARYD

Vi förstärker gruppen som arbetar med informationssystem. Målet är att ständigt vara i framkant avseende systemstöd för planering, produktion, logistik, försäljning och övriga funktioner inom bolagen i koncernen. Du kommer att jobba i en professionell grupp på cirka 10 personer. Tjänsten är i Markaryd.

Arbetsuppgifter:
I rollen som projektledare/lösningsarkitekt arbetar du med projektledning och implementering av nya system och systemdelar. Du arbetar även med vidareutveckling av befintliga systemlösningar i vår IBM i-miljö med fokus i och kring vårt ERP-system Infor/XA.

Du kommer att arbeta nära verksamheten samt våra interna och externa utvecklingsresurser. Du kommer också aktivt att delta i hela utvecklingscykeln från kravspecifikation till implementation och utbildning.

Din bakgrund:
Vi söker en dynamisk person som har förmåga att överblicka och vidareutveckla våra system i syfte att leverera hög funktionalitet och tillgänglighet för våra användare.
Du har gedigen erfarenhet av ERP-system och förståelse för processerna i ett producerande företag. Du har också god erfarenhet av projektledning med aktivt deltagande från identifierat behov, framtagande av lösningsförslag till driftsatt lösning.

Vi söker dig som har en analytisk förmåga, kan utarbeta fungerande lösningar och tycker det är roligt att lösa problem, stora som små, samt har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

ÖVRIGT:
Placeringsort: Markaryd

Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar NIBE med Kandidathuset. För frågor om tjänsten vänligen kontakta ansvarig konsult, Mats Johansson, mats.johansson@kandidathuset.se.
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Utvecklare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nibe.com
Sista ansökningsdag 11 sept (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NIBE AB i Markaryd är ett modernt energiteknikföretag med en omsättning på cirka 4 miljarder kr/år och drygt 1 100 anställda. Produktsortimentet består i Markaryd av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer.
NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier som omsätter 19 miljarder kr och har verksamhet och försäljning i över 130 bolag med cirka 15 000 anställda i Sverige, de nordiska länderna, de flesta länder i Europa samt i USA, Kanada, Mexiko och Kina.