Svetsare till produktion i Markaryd!

Svetsare till produktion i Markaryd!

Svetsare till produktion i Markaryd
Vi på Maxkompetens söker nu för kunds räkning svetsare som kommer att arbeta ute i produktionen. Företaget ligger i Markaryd och har tre fabriker i området. Vi söker personer både för extraarbete och på heltid. Anställningen är via Maxkompetens och du blir uthyrd till kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i grupp med svetsning och har ett stort arbetslag på plats. Arbetet är i huvudsak förlagt till skiftgång eller dagtid. Vi ser gärna att du har goda svetskunskaper inom MIG/MAG och/eller TIG, gärna licensnivå eftersom licenssvetsning förekommer. Goda kunskaper i ritningsläsning. Kunskaper inom lödning är meriterande.

Profil
Vi tror att du är en lättlärd och praktiskt lagd person, gärna med en verkstadsteknisk utbildning i grunden (inget krav). Goda kunskaper i svenska, tal och skrift är ett krav, eftersom arbetsinstruktioner, säkerhetsbestämmelser och kvalitetsanvisningar kan vara relativt omfattande. Du är som person initiativtagande, flexibel och kan hålla ett bra arbetstempo då arbetet sker på ackord. Du måste ha god förmåga att samarbeta med övriga gruppmedlemmar.

Detta är ett löpande samarbete med vår kund och vi kommer därför kalla aktuella kandidater på intervju. Skulle du ha några frågor eller funderingar gällande tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Ida Svensson på
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (4 dagar kvar)