Plåtbearbetning

Plåtbearbetning

Arbete med plåtbearbetning till stor produktion
Vi på Maxkompetens söker nu för kunds räkning produktionsmedarbetare. Företaget ligger i Markaryd och har tre fabriker i området. Vi söker personer både för extraarbete och på heltid. Anställningen är via Maxkompetens och du blir uthyrd till kund.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i grupp med svetsning och har ett stort arbetslag på plats. Arbetet är i huvudsak förlagt till skiftgång eller dagtid. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i ritningsläsning, tidigare erfarenhet av styrda maskiner (CNC). Du ska också hålla på med kantpressning, stansning, laserskärning etc.

Profil
Vi tror att du är en lättlärd och praktiskt lagd person, gärna med en verkstadsteknisk utbildning i grunden (inget krav). Goda kunskaper i svenska, tal och skrift är ett krav, eftersom arbetsinstruktioner, säkerhetsbestämmelser och kvalitetsanvisningar kan vara relativt omfattande. Du är som person initiativtagande, flexibel och kan hålla ett bra arbetstempo då arbetet sker på ackord. Du måste ha god förmåga att samarbeta med övriga gruppmedlemmar.

Detta är ett löpande samarbete med vår kund och vi kommer därför kalla aktuella kandidater på intervju. Skulle du ha några frågor eller funderingar gällande tjänsten går det bra att kontakta ansvarig rekryterare Ida Svensson på
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Extrajobb
Sista ansökningsdag 18 okt 2019 (1 dag kvar)