Lagerplockare

Lagerplockare

Vi söker nu Lagerpersonal för plock och truckkörning till vår kund i Markaryd. Är du en person med hög arbetsmoral som vill ingå i ett team som arbetar tillsammans för att nå uppsatta mål? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara plock av varor, vilket ställer krav på både effektivitet och kvalitet. Det kan i perioder vara mycket att göra och övertid förekommer. Utöver de arbetsuppgifterna kommer du att köra ledstaplare och du behöver därför truckkort behörighet A1-A2.

Då kunden har ett affärssystem som du kommer att komma i kontakt med är även datorvana nödvändigt för arbetet.

Din profil

Du ska inte vara rädd för att ta i och använda kroppen när det behövs.
Att du är flexibel gällande arbetstider är ett stort plus. Tempot kan vara högt i perioder så vi ser gärna att du är en person med driv som gillar utmaningar.

Det finns möjlighet att arbeta längre dagar för att vara ledig fredagar eller så arbetar du åtta timmar måndag till fredag.

Körkort och bil är ett krav.

Tillsättning

Vi intervjuvar löpande så ser gärna att du söker omgående.
Anställningen är på heltid med start omgående.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på 6 orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1800 jobb. Våra kompetensområden är bl.a. HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik samt Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta till vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.
Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB och ekonomi och redovisningsbolaget Multiekonomerna.
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 19 jan (2 dagar kvar)