Truckförare till uppdrag under sommaren

Truckförare till uppdrag under sommaren

Har du erfarenhet av truckkörning? Är du en flexibel och positiv lagspelare som trivs med att jobba i ett högt tempo? Då är du den vi söker till vår kund i Markaryd!

Inför sommaren söker vi nu förstärkning på trucksidan under juni, juli och augusti. Som truckförare är du en viktig del i logistikflödet. Du kommer att arbeta med materialhantering, lossning och lastning av gods med truck på kundföretagets lager.


Formell kompetens

  • Truckkort med behörighet A+B
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Datorvana

Personliga egenskaper

Effektivitet och noggrannhet är A och O i ditt arbete! Som person är du en positiv lagspelare och har inga problem med att hugga i och arbeta hårt. Då det är ett högt arbetstempo ser vi att du har en härlig inställning och är tävlingsinriktad. Du har möjlighet att arbeta skift (dag/kväll) samt alternativt dagtid. Du har god fysik då arbete innebär en del tunga lyft. Har du vana av att jobba i något plocksystem är det meriterande.


Anställningsform:
Visstidsanställning/säsong

Omfattning/arbetstider: Heltid/2-skift alternativt dagtid

Tjänstgöringsort: Skånes Fagerhult


Information

Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag via www.lernia.se.

För frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Emilia på emilia.ravik@lernia.se
Välkommen med din ansökan!


Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.