Truckförare till Markaryd

Truckförare till Markaryd

Vi söker en truckförare för uppdrag i Markaryd !

Vi på Lernia gör alltid vårt yttersta för att placera ut våra konsulter, det vill säga dig, hos rätt kund med rätt uppdrag för att ge dig möjligheten att utvecklas och bredda dina erfarenheter. Är du flexibel och noggrann? Då kommer du att stormtrivas som konsult hos oss.

Arbetsuppgifter
Truckkörning med plock och pack. Truckkörning, höglyftande plocktruck och ledstaplare. Arbetstiderna blir förlagda dagtid eller två-skift. Arbetsuppgifterna omfattar även post och reservdelspackning, mailhantering och plock.

Formell kompetens
  • Truckkort A och B
  • Erfarenhet av truckkörning
  • Körkort B för att enkelt kunna ta sig till och från jobbet.
Personliga egenskaper
Effektivitet och noggrannhet är A och O i ditt arbete! Som person är du en positiv lagspelare och har inga problem med att hugga i och arbeta hårt. Du behöver ha god kunskap i att läsa och förstå svenska, du behöver ha ett ordningssinne och sifferminne.

Anställningsform: Visstidsanställning med goda chanser för längre uppdrag.

Arbetstider: Dagtid eller två-skift

Ort: Markaryd

Information
Lernia tillämpar löpande urval, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Vi tar inte emot ansökningar via e-post, du söker tjänsten på www.lernia.se. För frågor om tjänsten kontakta Louise Öman på louise.oman@lernia.se.

Välkommen med din ansökan!

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.