Svetsare till Markaryd

Svetsare till Markaryd

Vi letar efter dig som har viljan att utvecklas och växa tillsammans med våra kundföretag!
Vi söker därför nu en svetsare till vår kund i Markaryd.
Företaget är beläget i Markaryd och fokuserar på tillverkning av värmepumpar.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är manuell svetsning inom detaljarbete - TIG & MIG/MAG. (Licens 111 & 135) För att klara arbetet krävs att du snabbt blir självgående och gärna har ett par års arbetslivserfarenhet inom manuell svets/robotsvets.

Bakgrund
Som person är du positiv, strukturerad och noggrann. Vi ser också att du är händig, snabb, och kvalitetsmedveten i ditt arbetssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra samtidigt som du är självgående och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Meriterande om du har tidigare erfarenhet av traditionellt verkstadsarbete som tex borrning och slipning och även av robotsvetsning. Du behärskar ritningsläsning och mätning. Du har goda kunskaper i det svenska språket.

Omfattning på tjänsten
6 månader med chans till förlängning och övertag av företaget. Heltid. 2-skift. Markaryd

Tillsättning
Omgående

Information
Vi tillämpar ansökningar löpande och tjänstens kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Ansökan sker via www.lernia.se/jobb/

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Markaryd
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 maj 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.